Szűrés
Állat tipus Milyen kedvenced van?
Termék tipus
Száraz Eledel Kiszerelés Válassza ki a keresett töltet súlyú terméket a csúszka segítségével (-tól -ig).
0 kg - 20 kg
Nedves Eledel Kiszerelés Válassza ki a keresett töltet súlyú terméket a csúszka segítségével (-tól -ig).
0 g - 200 g
Életkor Válaszd ki kedvenced korát!
Test méret Válaszd ki kedvenced felnőtt kori test méretét!
Textúra
Speciális igény Válassz táplálkozási mód vagy speciális igény szerint!
Állat fajtája? Itt ki választhatod kedvenced fajtáját. például:
  • tacskó
  • perzsa macska
  • szakálas agáma
  • hullámos papagáj stb.
Termék státusza

Royal Canin kutya és macska eledel

Royal Canin kutyaeledel és macskaeledel kínálatunkkal várunk ezen az oldalon. Rutinos állattartóként valószínűleg ismerősen cseng neked a Royal Canin márka, hiszen nem véletlen, hogy itt vagy!

Ismerkedj meg nálunk ezekkel a jó minőségű kutya- és macskatápokkal, amik méltán kaptak helyet Top márkáink között. Minden felelős gazdi tudja, hogy csak az igazán jó minőségű tápláléktól lehet az állat hosszú életű és egészségtől kicsattanó. A nálunk kapható kutyatápok és macskaeledelek közül mégis a Royal Canin az, ami kimagaslik, hiszen nem csak közismert, de jó hírét a kifejezetten állatközpontúan készülő összetételnek köszönheti!

Tovább

Legkedveltebb Márkák:

Kedvence
 

Top márkás termékeink támogatnak abban, hogy a lehető legjobbat nyújthasd kedvencednek! Mind a kutyák, mind a macskák táplálása során elsődleges szempont, hogy ne csak ízletes, hanem egészséges is legyen, amiket eléjük teszünk. Az sem mindegy, hogy nedves vagy száraz az adott kutyatáp, de ennek eldöntése maximálisan a te feladatod!

A Royal Canin kutyaeledel és macskaeledel maga a minőség!

Maga a márka több mint fél évszázada alakult, ráadásul a tulajdonos nagyfokú állatszeretete ihlette. Arra alapozott, hogy az egészséges élet alapja az állatoknál is a megfelelő táplálkozásban keresendő. Ennek hatására megjelent a piacon a Royal Canin, a magas minőségű kutyaeledel és macskaeledel kínálatával.

Mindez a hozzáállás az idők során sem változott, így még mindig elsődleges az állatok egészsége, ami az eledelek összetételében is meglátszik. Mivel mind a kutyák, mind a macskák húsevők, ezért a Royal Canin kutyatápok és macskatápok fő összetevője a hús. Ez nagyon fontos szempont, mivel akkor lesz jó minőségű egy táp, ha megfelelő mennyiségben tartalmaz nyersfehérjét, nyersolajokat és -zsírokat, nyershamut és nyersrostot. Ebben a Royal Canin tápok az élen járnak, így nyugodtan választhatod kedvencednek bármelyik eledelt!

Hatékony megoldások különböző problémákra

A 2010-es években előrukkoltak az érzékeny kutyáknak szánt eledelekkel, amiknek a kikísérletezése több évtizedbe telt. Emellett persze megtalálható a palettán minden olyan eledel, amire csak egy kutyának vagy macskának szüksége lehet. Ha a Te kedvenced is érzékenységgel küzd, akkor nem is választhatsz jobbat, mint a Royal Canin eledelek! Találd meg a négylábúd számára a legmegfelelőbbet!

Hogyan válassz?

Mint elfoglalt gazdi, valószínűleg nem szeretnél órákat tölteni a kedvenced eledelének a kiválasztásával. Éppen ezért megkönnyítjük a dolgodat, hiszen szűrőink segítségével könnyedén megtalálhatod az érdeklődési körödbe tartozó tápokat.

Elég kiválasztanod, hogy kutyának vagy macskának keresel-e, azonnal láthatod is a választékot. Akár a termék típusát is bejelölheted, azaz eldöntheted, hogy nedves vagy száraz eledelt keresel, vagy éppen jutalomfalatot adnál kedvencednek. A kiszerelés is egy fontos szempont, hiszen bár a postaköltség nem függ a csomag súlyától, azért nem mindegy hogy mennyi időre előre tudsz bevásárolni. A csúszka segítségével beállíthatod a kívánt mennyiséget akár 20 kilóig is.

Kor szerint is válogathatsz, vagy élethelyzetre is koncentrálhat a szűrés, azaz a kutya életkora, esetleg az, hogy éppen szoptatja a kiskutyáit, vagy allergiában szenved, mind választható szűrési feltételek. A négylábú mérete is meghatározhatja az összetételt, akárcsak az olyan speciális igények, mint az “ivartalanított” vagy a “válogatós” opció.

Ha megvan a választott termék, csak kattints rá, s tedd a kosaradba! Fizetni pedig tudsz online, bankkártyával vagy épp utalással, sőt utánvétet is választhatsz! A szállítás mindössze néhány nap, így rövid időn belül kézhez kaphatod a választott termékeket!

Tovább