Szűrés
Nedves Eledel Kiszerelés Válassza ki a keresett töltet súlyú terméket a csúszka segítségével (-tól -ig).
0 g - 200 g
Életkor Válaszd ki kedvenced korát!
Textúra
Speciális igény Válassz táplálkozási mód vagy speciális igény szerint!
Állat fajtája? Itt ki választhatod kedvenced fajtáját. például:
  • tacskó
  • perzsa macska
  • szakálas agáma
  • hullámos papagáj stb.
Termék státusza

Royal Canin konzerv macskaeledel

Adjon a macskának nedves táplálékot, amelyet egyedi táplálkozási igényeik kielégítésére terveztek. A sokféle ízben kapható pépekkel és aprítékokkal, a Royal Canin macska nedves eledelei között megtalálja amire szüksége van Kedvencének, hogy boldog és egészséges legyen.

Tovább

Legkedveltebb Márkák:

Kedvence
 

Royal Canin nedves macskaeledelek

A macskák imádják az ízletes húsdarabokat és a finom zselét, és mivel a Royal Canin csak megbízható beszállítóktól készíti a nedves macskaeledeleit, így biztos lehet benne, hogy kedvence minden alkalommal a legjobb minőségű finomságot kapja az etető táljába. A kiegyensúlyozott táplálkozás részeként nyújtson nedves táplálékot macskájának a száraz macskatápok mellett, így gondoskodva a jól táplált és egészséges cicájáról.

Royal Canin az állatot helyezi előtérbe mindenben.  A cél mindig ugyanaz, pontos táplálkozási megoldások biztosítása a kedvence szükségleteinek kielégítésére. Ezek az igények nagyon különbözőek lehetnek, és típusú  eledel nem felel meg minden macskának. Az életkort, a fajtát, a méretet és az életmódot is mind figyelembe veszi a Royal Canin mikor összeállítja a receptet. A Royal Canin elsőként elégítette ki a kis, közepes és nagy fajták különböző igényeit, és kifejlesztette a fajtára jellemző ételeket.

A Royal Canin nedves alu tasakos eledelei úgy lettek kifejlesztve, hogy megfeleljenek a felnőtt és kölyök macskák által ösztönösen preferált makrótáplálási profilnak. A macska számára megfelelő táplálék kiválasztása elengedhetetlen az egészséges életmód támogatásához, hogy élvezze az ételét, amit kínálunk neki.

A gondosan kiválasztott tápanyagok az optimális ízlés érdekében a végtermék olyan eledel, amelynek macskája egyszerűen nem lesz képes ellenállni. Hála a vitaminok, ásványi anyagok és aminosavak széles választékának (amelyek mind az általános egészségi állapot fenntartásához és a rendszeres növekedéshez szükségesek) köszönhetően macskája jól emészthető és táplálkozási szempontból kiegyensúlyozott táplálékot fogyaszt.

Változatos Royal Canin nedves macska eledelek

Royal Canin FHN KITTEN STERILISED ivartalanított kölyökmacskák részére készült nedves eledel (6-tól 12 hónapos korig) az immunrendszert támogatja már kölyök korban. A megfelelő összetételével segíti a természetes védekezőképesség fenntartását.

A Royal Canin Konzerv Macskaeledel FHN Wet Urinary Care terméket úgy alkották meg, hogy az segítse fenntartani az ásványi anyagok egészséges egyensúlyát a vizeletben. Segít az ideális testsúly fenntartásában.
Segít fenntartani az ideális testsúlyt, Tápanyag összetétele miatt a macskák ösztönösen előnyben ré

Royal Canin Digestive Sensitive szaftos darabkák finom szószban érzékeny emésztésű 1 évnél idősebb macskáknak.
A Royal Canin alapelve, hogy a macska táplálkozása során figyelembe kell venni az élet különböző paramétereit, mint az életkort, életmódot, élettani és egyéni körülményeit. Royal Canin Digest Sensitive étel lédús darabokkal ízletes mártásban, a tasak fenntartja az étel teljes ízét, és védi a magas minőségű tápanyagot. Makro tápanyag profilja felnőtt macskák táplálkozási igényeihez igazítva.

Royal Canin Intense Beauty falatkák szószban a ragyogó szőrzetért 1 éves kor felett ajánlott.
A Royal Canin alapelve, hogy a macska táplálkozása során figyelembe kell venni az élet különböző paramétereit, mint az életkort, életmódot, élettani és egyéni körülményeit. Royal Canin Intense Beauty étel lédús darabokkal ízletes szószban, a tasak fenntartja az étel teljes ízét, és védi a magas minőségű tápanyagot. 

 

Tovább