Szűrés
Ízesítés
Márka név márka név
Termék státusza

Gourmet konzerv macskaeledel

Elegánsan, klasszikus alapanyagokból elkészítve, ez a zamatos macskaeledel tökéletes kedvencednek. Hússal vagy hallal tálalva minden étel pazar ízű, finom mini filé formájában kerül forgalomba.

Tovább

Legkedveltebb Márkák:

Kedvence

Gourmet Gold - Textúrák és ízek széles választéka

 

A GOURMET ® Gold olyan ízletes receptekből álló menü, finom szószokban gondosan főzött, ízletes darabokat tartalmaz, amely még a legkiválóbb macskákat is lenyűgözi a GOURMET Gold. Tapasztalja meg macskája a finom darabokat több ízben, amelyet ízletes mártásban hoztak össze, hogy valóban kellemes étkezési élményt nyújtson. A receptek tökéletesre főtt, így a lehető legtöbb értékes összetevő megmaradt.

Mivel minden adag 85 grammos kiszerelében van, a frissesség minden alkalommal biztosított. Ez a teljes nedves macskaeledel mindent tartalmaz, amire a macskának szüksége van az egészségük és vitalitásuk megőrzéséhez, mindezt egy zamatos receptben, amely lenyűgöző.

Még a legkifinomultabb macskák is szerencsésnek tartják magukat, ha a GOURMET ® Gold- ot vacsorázhatnak : sós receptekből álló menü, amely minden nap egy olyan kifinomult ízvilággal ajándékozza meg kedvenc doromboló cicáját mint a Gourmet Gold.

Gourmet Perle

Finom falatok sós szószban. Nincsenek hozzáadva mesterséges színezékek, aromák, tartósítószerek. Élvezi, ha macskáját egyszerű és kiváló minőségű alapanyagokból készített finom receptekkel eteti? A GOURMET PERLE átgondoltan válogatott alapanyagokból készült, gondosan főzve, a finom ízekért. A finom mini filékbe vágva és finom mártásban szolgálva fel Kedvencének, hogy örömet szerezzen macskájának. Az összes GOURMET PERLE mesterséges színezék, tartósítószer és aromaanyag nélkül készült. Mini filé mártásban a GOURMET PERLE-től, egyszerű és kifinomult alkotások minden nap ellenállhatatlan ízélményért.

Különféle ízek és ízélmények széles választékával

Ezért a GOURMET olyan receptet készített az Ön macskájának, amelynek húsát vagy halát finoman tökéletesre főzték és finom szószban öntötték, ezáltal a mesés és gazdag íz örömét nyújtva.

gourmet gold

Hogyan is tudna ennek macskája ennek ellenállni?

Imádni fogja macskája, ezt a puha és sima textúrájú eledelt. 

Tovább