Szűrés
Termék tipus
Nedves Eledel Kiszerelés Válassza ki a keresett töltet súlyú terméket a csúszka segítségével (-tól -ig).
0 g - 1 200 g
Életkor Válaszd ki kedvenced korát!
Textúra
Ízesítés
Állat fajtája? Itt ki választhatod kedvenced fajtáját. például:
  • tacskó
  • perzsa macska
  • szakálas agáma
  • hullámos papagáj stb.
Termék státusza

Leonardo konzerv macskaeledel

Szuper Premium macskaeledel kedvenc cicádnak

Tovább

Legkedveltebb Márkák:

Kedvence
 

Leonardo macskaeldelek szenvedéllyel

Leonardo ® Super Premium macskaeledel Németországban gyártott kiváló minőségű alapanyagokból készült - anélkül, hogy mesterséges színezéket, aromákat vagy tartósítószereket tartalmazna. És természetesen állatkísérletek nélkül! Ezért innovatív összetevőket is találhat kedvtelésből tartott ételünkben, például krill, szőlőmagliszt vagy STAY-Clean TM.

A macskaeledel minden tartalma befolyásolja annak a macskának a vitalitását, egészségét és várható élettartamát, akinek etetik.A táplálkozás és az egészség közötti kölcsönhatások sokfélék, és változhatnak a kutya életében. A LEONARDO egy holisztikus táplálkozási koncepció eredménye, amely természetes egyensúlyban lévő összetevők révén megőrzi a macska vitalitását.

Így az értékes összetevők, mint például a szőlőmagliszt és a chia magok, természetes komplexként működnek együtt. Polifenolokat szállítanak, amelyek ellensúlyozzák a szabad gyököket és az omega-3 zsírsavakat. A LEONARDO étkezési rostok tökéletesen kiegyensúlyozottak és ellátják a prebiotikus funkciókat. Ezek olyan hatások, amelyeket nem lehetne elérni, ha az egyes anyagokat később adnák a macskaeledelhez.

Leonardo termék kínálat

LEONARDO QUALITY SELECTION

LEONARDO FINEST SELECTION

EXTRA TÉPETT - Szálasra húzott marhahús 5 hús kombinációval  >>ÚJ TERMÉK

Fedezd fel a minőségi szuper prémium macskaledelek világát!

Leonardo

Tovább