Szűrés
Állat tipus Milyen kedvenced van?
Termék tipus
Állat fajtája? Itt ki választhatod kedvenced fajtáját. például:
  • tacskó
  • perzsa macska
  • szakálas agáma
  • hullámos papagáj stb.
Termék státusza

Versele-Laga Crispy rágcsáló eledelek

Rágcsálót tartasz? Nem tudod, hogy hogyan tápláld, vagy unjátok már az átlagos tápokat? A Versele-Laga Crispy rágcsálóeledelek mindegyike kielégítő megoldást nyújt a különböző rágcsálók táplálása esetén.

Minden fontos vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak, amikre csak szükség van, így járulnak hozzá hatékonyan az állat egészségéhez. Mivel kiváló minőségű rágcsálótápról van szó, ezért nem véletlen, hogy a legjobb márkáink között találod ezeket az ízletes csemegéket! Ha a legjobbat szeretnéd kedvencednek, akkor ne habozz, válassz neki innen valami finomat!

Tovább

Kinek keresed az eledelt?

Kedvence
 

A rágcsálók táplálása sosem egyszerű, hiszen minden faj mást igényel és nem mellesleg egyedenként is változik, hogy mit szeret. Van olyan hörcsög, aki rajong a gyümölcsökért, de nem szereti a zöldségeket, míg mondjuk a egyik tengerimalac csak a zöldeket kedveli, a másik azonban vegyesen szereti.

Mivel ez nagyon szubjektív, ezért kell, hogy legyen a táplálásukban egy biztos pont, amit szeretnek és minden nap kapnak is. Ilyenek lehetnek a Versele-Laga Crispy rágcsálóeledelek, mivel összetételük tökéletes a rágcsálók számára. Válaszd ki, amit kedvencednek szánsz és olvasd el, hogy minden benne van-e amit szeret! Nem fogsz csalódni, hiszen top márkáink között mindig a legkiválóbb minőség vár!

Versele-Laga Crispy Müzli rágcsálóeledelek

MIvel a rágcsálók foga állandó növésben van, így elengedhetetlen, hogy folyamatosan rágjanak valamit. Ez lehet bármilyen eledel, mag, snack vagy épp különböző friss zöldségek és gyümölcsök.

Sőt, bőven akadnak olyan rágcsálók is, akik előszeretettel rágják még a ketrecüknek a rácsát is - ezzel alaposan próbára téve a gazdi idegeit - vagy épp a faházuk oldalát. Ezeknek a hangja korántsem szívderítő, és nem is tesz jót a fogaknak.

Másrészt nem szabad elfelejteni, hogyha az állat folyamatosan táplálkozik, akkor egy idő után igencsak el fog hízni, főleg abban az esetben, ha nincs lehetősége elegendő mozgásra. Ügyelj arra, hogy kedvenced mindig mozogjon, így szerezz be neki valamilyen játékot, vagy minden nap engedd ki egy kicsit, ha van hol! Hidd el, utána a legnagyobb örömmel fogja fogyasztani a Versele-Laga Crispy rágcsálóeledelt, amit rendelsz a számára!

A Versele-Laga Crispy rágcsálóeledelek igazi gyümölcsöket és zöldségeket tartalmaznak, nem is beszélve a szükséges magvakról. Ízesítésük a legtöbb rágcsáló számára ideális, nem túl harsány, de pont annyi ízt ad, amire szükség van ahhoz, hogy szeressék!

Hogyan rendelj?

Mivel okkal vagy ezen az oldalon, ezért biztos, hogy a Versele-Laga Crispy rágcsálóeledelek a legjobb választásnak bizonyulnak a kedvenced számára! Éppen ezért szűrőink segítségével könnyedén szűkítheted a keresést. Elég, ha a bal oldali szürke sávon kipipálod azt, hogy milyen állatnak keresel eledelt, sőt, akár azt is bejelölheted, hogy milyen típust, azaz pelletet, snacket vagy épp magkeveréket szeretnél vásárolni.

Ha megtetszik valamelyik termékünk, elég ha rákattintasz a nevére vagy a képre, és azonnal bővebb információ áll a rendelkezésedre annak összetételéről, illetve hatásairól.

Amennyiben úgy döntesz, hogy megvásárolnád, akkor tedd a kosaradba, majd választhatsz többféle fizetési mód közül is! Kiegyenlítheted a számlát online bankkártyás fizetéssel, banki utalással, illetve akár utánvéttel is. Ne felejtsd el, hogy bizonyos összeg felett a postaköltséget mi álljuk, függetlenül a szállítási módtól, így az általad rendelt termékek néhány nap alatt nálad lehetnek!

Válassz kedvencednek a Versele-Laga Crispy rágcsálóeledelek közül, hogy minél egészségesebb és boldogabb lehessen!

Tovább