Szűrés
Termék tipus
Ízesítés
Állat fajtája? Itt ki választhatod kedvenced fajtáját. például:
 • tacskó
 • perzsa macska
 • szakálas agáma
 • hullámos papagáj stb.
Márka név márka név
Gyártó Gyártó
Termék státusza

Tengerimalac eledelek

Válaszd ki a legjobb tengerimalactápot a Kedvence.hu PetShopból - Hihetetlen választék szuper áron!

A tengerimalacok kedves és barátságos kisállatok, akiket sokan kedvelnek. Azonban ahhoz, hogy egészségesek és jól érezzék magukat, megfelelő táplálásra van szükségük. A kedvence.hu webáruházban széles választékban találhatunk tengerimalac eledelt, így mindenki megtalálhatja a kedvencének megfelelőt.

Tovább

Kinek keresed az eledelt?

Kedvence
 

A tengerimalacok táplálkozása

A tengerimalacok mindenevők, de főleg növényi táplálékot fogyasztanak. A táplálékuk alapját a széna és a friss fű alkotja. A széna biztosítja a szükséges rostot, amely elengedhetetlen a tengerimalacok emésztése szempontjából. A friss fű pedig vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag.

A tengerimalacok étrendjében fontos szerepet kapnak a zöldségek is. A zöldségek biztosítják a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat. A legideálisabb zöldségek a tengerimalacok számára a sárgarépa, a petrezselyem, a sóska, a spenót és a kelkáposzta.

A tengerimalacok étrendjében szerepelhetnek gyümölcsök is, de ezeket csak korlátozott mértékben adjuk nekik. A gyümölcsök ugyanis cukortartalmúak, és a túlzott fogyasztásuk elhízáshoz vezethet. A tengerimalacok számára legideálisabb gyümölcsök a banán, az alma, a körte és az eper.

A kedvence.hu webáruházban található tengerimalac eledelek

A kedvence.hu webáruházban széles választékban találhatunk tengerimalac eledelt. A kínálat tartalmazza a következőket:

 • Széna: A kedvence.hu webáruházban különböző típusú széna közül választhatunk. A legnépszerűbb a lucernaszéna, amely magas rosttartalmú. Emellett találhatunk még lucerna-timothy szénát, timothy szénát és perjefű szénát is.
 • Zöldségek: A kedvence.hu webáruházban különböző zöldségeket találhatunk tengerimalacoknak. A legnépszerűbb zöldségek a sárgarépa, a petrezselyem, a sóska, a spenót és a kelkáposzta.
 • Gyümölcsök: A kedvence.hu webáruházban különböző gyümölcsöket találhatunk tengerimalacoknak. A legnépszerűbb gyümölcsök a banán, az alma, a körte és az eper.
 • Tengerimalac pellet: A tengerimalac pellet egy kiegyensúlyozott táplálék, amely minden szükséges vitamint és ásványi anyagot tartalmaz a tengerimalacok számára.
 • Tengerimalac jutalomfalatok: A tengerimalac jutalomfalatok segítségével jutalmazhatjuk a tengerimalacunkat, vagy motiválhatjuk őket a játékra.


A tengerimalac eledelek kiválasztása

A tengerimalac eledelek kiválasztásakor fontos figyelembe venni a tengerimalac életkorát, egészségi állapotát és igényeit. A fiatal tengerimalacok számára fontos, hogy magas rosttartalmú táplálékot kapjanak. A beteg tengerimalacoknak pedig speciális táplálékra van szükségük.

A tengerimalac eledelek kiválasztásakor érdemes figyelembe venni a következő szempontokat is:

 • A tápérték: A tengerimalac eledelnek kiegyensúlyozott tápértékűnek kell lennie.
 • Az összetevők: A tengerimalac eledelnek jó minőségű összetevőket kell tartalmaznia.
 • A tartósítószerek: A tengerimalac eledelben ne legyenek tartósítószerek.
 • A tengerimalac eledelek tárolása

A tengerimalac eledeleket száraz, hűvös helyen kell tárolni. A szénát és a friss füvet pedig mindig frissen kell biztosítani a tengerimalacoknak.

Vásárlás a kedvence.hu webáruházban

A kedvence.hu webáruházban egyszerűen és kényelmesen vásárolhatunk tengerimalac eledelt. A webáruházban széles választékból választhatunk, és a termékeket gyorsan és egyszerűen házhoz szállítják.

A webáruházban a következőképpen vásárolhatunk tengerimalac eledelt:

 1. Válasszunk ki a megfelelő terméket. A webáruházban különböző típusú tengerimalac eledeleket találunk, a szénától kezdve a pelleten át a jutalomfalatkákig. A termékek adatlapján megtaláljuk a legfontosabb információkat, például a tápértéket, az összetevőket és a tartósítószerek jelenlétét.
 2. Add hozzá a kosárhoz. A kiválasztott terméket hozzáadhatjuk a kosárhoz a "Kosárba" gombra kattintva.
  Töltsük ki a rendelés adatait. A rendelés adatai között meg kell adjuk a nevét, e-mail címét, telefonszámát, a szállítási címet és a fizetési módot.
 3. Töltsük ki a fizetési adatokat. A fizetési adatok között meg kell adjuk a bankkártyaszámot, a lejárati dátumot és a CVC kódot.
 4. Töltsük ki a szállítási adatokat. A szállítási adatok között meg kell adjuk a szállítási címet és a szállítási módot.
 5. Töltsük ki a megjegyzéseket. A megjegyzések mezőben megadhatunk további információkat a rendelésünkről.
 6. Kattintsunk a "Rendelés elküldése" gombra. A rendelés elküldése után a webáruház e-mailben küld egy visszaigazolást a rendelésünkről.
 7. A kedvence.hu webáruházban rendszeresen akciókat és kedvezményeket kínál. Érdemes követni a webáruház hírlevelét, hogy ne maradjunk le az aktuális ajánlatokról.

A kedvenc tengerimalacunk egészsége érdekében gondoskodjunk megfelelő táplálásáról. A kedvence.hu webáruházban széles választékban találunk tengerimalac eledelt, így mindenki megtalálhatja a kedvencének megfelelőt. Vásárolj most, és biztosítsd kedvenced számára a legjobb táplálékot!

Tovább