Szűrés
Termék tipus
Ízesítés
Állat fajtája? Itt ki választhatod kedvenced fajtáját. például:
 • tacskó
 • perzsa macska
 • szakálas agáma
 • hullámos papagáj stb.
Márka név márka név
Gyártó Gyártó
Termék státusza

Degu és Csincsilla eledelek

Válaszd ki a legjobb degu- vagy csincsillatápot a Kedvence.hu PetShopból - Hihetetlen választék szuper áron!

A degu és a csincsilla két, Dél-Amerikában őshonos rágcsáló, amelyek egyre népszerűbb házi kedvencekké válnak Magyarországon is. Ezek az állatok igénylik a változatos táplálkozást, ezért fontos, hogy megfelelő minőségű és összetételű takarmányt kapjanak. A kedvence.hu webáruházban széles választékban találhatunk degu és csincsilla eledelt, amelyeket a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően gyártanak. A kínálat magában foglalja a teljes értékű tápokat, a kiegészítőket, valamint a jutalomfalatokat is.

Tovább

Kinek keresed az eledelt?

Kedvence
 

A degu és csincsilla táplálkozása

A degu és a csincsilla mindkét faj növényevő állat. A táplálékuk alapját a gabonafélék, a magvak, a gyümölcsök és a zöldségek képezik. Ezenkívül fontos, hogy hozzájuthassanak fehérjéhez is, amelyet rovarokkal, hernyókkal, vagy kisállatboltokban kapható fehérjekészítményekkel biztosíthatunk számukra.

A degu és a csincsilla táplálkozásának legfontosabb jellemzői a következők:

 • Változatos táplálkozás: Mindkét faj igényli a változatos táplálkozást, ezért fontos, hogy minden nap kínáljunk nekik különböző ételeket.
 • Friss víz: A degu és a csincsilla számára mindig legyen elérhető friss víz.
 • Réteges etetés: A degu és a csincsilla szereti a rétegesen elrendezett ételt, ezért érdemes a tálkába különböző magasságokban elhelyezni az ételeket.

A degu és a csincsilla tápjának összetétele a következőket kell tartalmaznia:

 • Gabonafélék: A gabonafélék biztosítják a táplálék energiatartalmát.
 • Magvak: A magvak fontos fehérje- és zsírforrások.
 • Gyümölcsök: A gyümölcsök biztosítják a táplálék vitamin- és ásványianyag-tartalmát.
 • Zöldségek: A zöldségek szintén fontos vitamin- és ásványianyag-források.

A kedvence.hu webáruházban kapható degu és csincsilla tápok megfelelnek a fenti követelményeknek. A tápok összetétele kiegyensúlyozott, és biztosítja az állatok számára a szükséges tápanyagokat.

A degu és csincsilla kiegészítői

A kedvence.hu webáruházban kapható degu és csincsilla kiegészítők segítenek az állatok egészségének megőrzésében.

A degu és csincsilla jutalomfalai

A degu és a csincsilla jutalomfalai segítenek az állatok motiválásában, és hozzájárulnak az egészségük megőrzéséhez is. A jutalomfalatokat kis mennyiségben, naponta többször is adhatjuk az állatoknak.

A kedvence.hu webáruházban kapható degu és csincsilla jutalomfalatok ízletesek és egészségesek.

A degu és a csincsilla gondos gondozást igényel, de a megfelelő táplálkozással és a rendszeres állatorvosi ellenőrzésekkel biztosíthatjuk az állatok egészségét és hosszú élettartamát.

A kedvence.hu webáruházban széles választékban találhatjuk meg a degu és csincsilla számára szükséges takarmányokat, kiegészítőket és jutalomfalatokat. A termékek kiválasztásánál fontos, hogy a következő szempontokat vegyük figyelembe:

 • A degu és a csincsilla növényevő, ezért fontos, hogy a tápokban megfelelő arányban legyenek jelen a gabonafélék, a magvak, a gyümölcsök és a zöldségek.
 • A degu és a csincsilla számára fontos a fehérjebevitel is, amelyet rovarokkal, hernyókkal, vagy kisállatboltokban kapható fehérjekészítményekkel biztosíthatunk.
 • A degu és a csincsilla számára mindig legyen elérhető friss víz.

A kedvence.hu webáruházban kapható degu és csincsilla takarmányok megfelelnek a fenti követelményeknek. A tápok összetétele kiegyensúlyozott, és biztosítja az állatok számára a szükséges tápanyagokat.

A jutalomfalatok segítenek az állatok motiválásában, és hozzájárulnak az egészségük megőrzéséhez is. A jutalomfalatokat kis mennyiségben, naponta többször is adhatjuk az állatoknak.

A kedvence.hu webáruházban kapható degu és csincsilla jutalomfalatok ízletesek és egészségesek.

Rendelje meg most a degu és csincsilla kedvence számára szükséges takarmányokat, kiegészítőket és jutalomfalatokat a kedvence.hu webáruházból, és biztosítsa az állat egészségét és hosszú élettartamát!

Tovább