Szűrés
Nedves Eledel Kiszerelés Válassza ki a keresett töltet súlyú terméket a csúszka segítségével (-tól -ig).
0 g - 900 g
Életkor Válaszd ki kedvenced korát!
Test méret Válaszd ki kedvenced felnőtt kori test méretét!
Speciális igény Válassz táplálkozási mód vagy speciális igény szerint!
Ízesítés
Állat fajtája? Itt ki választhatod kedvenced fajtáját. például:
  • tacskó
  • perzsa macska
  • szakálas agáma
  • hullámos papagáj stb.
Márka név márka név
Gyártó Gyártó
Termék státusza

Kutya nedves eledelek

Adjon kedvencének kiváló minőségű nedves eledelt!

Tovább

Legkedveltebb Márkák:

Kedvence
 

Nedves kutyaeledel: ellenállhatatlan ízekben és összetevőkkel

A nedves kutyaeledel a kutya rajongók kedvence. Erős és hívogató aromájával és emberi ételszerű textúrájával melyik négylábú családtagunk tudna ellen állni? A legjobb nedves kutyaeledelek az ízek széles választékát sorakoztatja fel, így az étkezések nem lesznek unalmasak kedvence számára. Tehát ha a száraz eledel nem olyan étvágygerjesztő épp vagy nem olyan könnyen rágható, mint régen, a nedves kutyaeledel határozottan örömteli alternatívává válhat a legtöbb kutya számára. A konzervált kutyaeledel légmentesen lezárható csomagolása azt is jelenti, hogy több olyan összetevőt is tartalmaz, amelyek kutyájának szüksége van étrendjében. Meghosszabbíthatja a nyitott, konzervált kutyaeledel eltarthatóságát is, ha újra felhasználható fedéllel lezárja, addig, amíg a következő etetésig fel nem használja.

Ha azon gondolkodik, hogy melyik nedves kutyaeledel felel meg kutyájának, vegye figyelembe, hogy magas víztartalmú, ami azt jelenti, hogy kiváló lehetőség lehet azoknak a kutyáknak, akik nem elegendő mennyiségű folyadékot fogyasztanak. A nedves kutyaeledel gyakran több fehérjét és zsírt is tartalmaz, mint a száraz eledel. Ha kiválasztotta a kutyája méretéhez megfelelő etető tálat, akkor itt az ideje, hogy kiválassza a megfelelő konzerv vagy alu tasakos eledelt a Kedvencében!

BELCANDO konzervek

A Belcando háromféle kiváló minőségű nedves kutyaeledelt kínál konzerv kiszerelésben vagy alutasakokban: A BELCANDO konzervek 400 és 800 g-os kiszerlésben ideálisak száraz kutyaeledelünk kombinációjára . Az alu tasakos nedves kutya eledel a Finest Selection Fresh Pack   125 és 300 g-os adagokban kapható, jó ízűek még az érzékeny és igényes kutyák számára is. Az Single Protein konzervek tiszta konzervhúst tartalmaznak, további alkotóelemek nélkül, ideálisak organikusan táplált kutyáknak vagy eliminációs diétás kutyáknak. Egy fajta állat fehérjéjéből készült kiváló, tiszta minőségű nedves eledel. Ideális B.A.R.F. (biologically appropiate raw food) etetéshez és egy fehérjés diétához is. Kapható hat féle különleges húsokat tartalmazó, adalékanyag mentesen, amelyeket jól kiegészíti a Belcaando GF Mix-IT. Így használható eliminációs diétára, és tartós etetésre egyaránt takarmány intolerancia esetén.

Bewi-Dog Színhús konzervek

Adjon kedvencének kiváló minőségű  Bewi-Dog Színhúsban gazdag konzervet, amely egy igazi ínyencség a nedves kutya eledelek között. A felhasznált hús az előkészítésnek köszönhetően könnyen emészthető és nagyon finom. Az értékes vitaminok nem bomlanak le a kíméletes hőkezelésnek köszönhetően, így biztosítja a kiegyensúlyozott étrendet. Szaftos sovány hús, finom hús szerkezet. Hozzáadott lazac olaj, kiváló omega-3 zsírsav forrás, gabona nélküli receptúra, nem tartalmaz mesterséges színezéket, ízfokozót és cukrot. 400g és 800g-os kiszerelésben kapható.

Royal Canin konzervek

Törődjön kutyája egészségével! Minél többet tud kutyája egészségéről és táplálási szükségleteiről, annál jobban tud gondoskodni róla. A Royal Canin eledeleivel már az élet első heteiben és hónapjaiban már prémium minőségű táppal etetheti kis kedvencét, hiszen kulcsfontosságú, hogy a kölyökkutyája megkapja a tökéletes kezdést az életéhez. Miután kutyánk szeme elkezd kinyílni, és megteszi az első lépéseket, elkezdi felfedezni új világát. Élete első szakaszában teljesen más táplálási szükségletei vannak a kutyának, mint felnőttként. A megfelelő eledelnek – étrend-kiegészítők nélkül – tartalmaznia kell a hatékony fejlődéshez szükséges minden tápanyagot a növekedés fontos szakaszaiban. A Royal Canin tápok a kutyusok mérete szerint és fajtája szerint is kínál száraz és nedves eledelt. A Testreszabott táplálás fajtatiszta kutyáknak úgy állították össze, hogy a kutyája egészségügyi igényeire szabott táplálékot biztosíthassunk mérettől, fajtától, életkortól vagy életmódtól függetlenül. Breed Health Nutrition termékcsalád jellemzői s magas minőségű fehérjeforrások, egyedi összetevők, illetve speciális tápszemcsék, melyek alakja, állaga és mérete úgy lett kifejlesztve, hogy tökéletesen illeszkedik a különböző kutyafajták eltérő arc és állkapocs szerkezetéhez, valamint harapási módjához. A Royal Canin testreszabott táplálás minden egészségügyi szükségletnek megfelel.

Keressen egy olyan ételt, amelyet kutyája imádni fog, különféle textúrákkal. A konzerv kutyaeledel önálló étkezésként vagy finom kiegészítésként használható a száraz őrleményhez változatos étrend céljából. A lágy, nedves ételeket könnyebben tudják fogyasztani, ezek segíthetnek a boldog, egészséges és hidratált állapotban tartásában. Ezáltal egy kiskutya számára tökéletes, egy idős vagy beteg kutya számára pedig étvágygerjesztő táplálékként szolgálhat a gyógyulás vagy a műtét utáni időszakban.

 

Fedezze fel a Kedvence kínálatában szereplő nedves kutya eledeleket!

Hogyan segíthetnek négylábú családtagjainak a lehető legegészségesebb életmód kialakításában!

Tovább