Szűrés
Nedves Eledel Kiszerelés Válassza ki a keresett töltet súlyú terméket a csúszka segítségével (-tól -ig).
400 g - 900 g
Test méret Válaszd ki kedvenced felnőtt kori test méretét!
Ízesítés
Termék státusza

Bewi-dog konzerv kutya eledel

Jól szeretnéd táplálni a kutyádat? Ügyelsz arra, hogy csakis jó minőségű és első osztályú táppal etesd? Ha fontos a megbízható minőség és az, hogy hozzájusson a négylábúd a megfelelő vitaminokhoz, akkor válaszd a Bewi-Dog konzerv kutyaeledeleket!

Ezek a különleges konzerv táplálékok nagyban hozzájárulnak az egészséges életmód kialakításához, és ahhoz, hogy a kutya jól a fejlődjön, és szemmel láthatóan boldog legyen. Mivel minden fontos vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak, amik a kedvenced fejlődéséhez és egészségének megőrzéséhez szükségesek, ezért nincs szükség vitaminpótlásra.

Tovább

Legkedveltebb Márkák:

Kedvence
 

Ismerd meg a Bewi Dog konzerv kutyaeledeleket!

A Bewi Dog konzerv kutyaeledelek igen jó ár-érték arányban kaphatóak áruházunkban. Ez a kiváló minőségű német kutyatáp alapos kísérletezés eredménye, ami maximálisan az állatok igényeit tartja szem előtt. A Bewi-Dog-nál ügyelnek arra, hogy minden eledelük a kutyák életkortól és más jellemzőitől függő szükségleteinek megfeleljen, legyen szó kistestű, nagytestű, házőrző vagy épp versenyeztetett kutyáról. Akár száraz, akár nedves táplálékról van szó, a márka kínálatában csak olyan tápokat találsz, ami bevizsgált és maximális odafigyeléssel lett elkészítve. Ha fontos a kutyád egészsége, akkor válassz Bewi-Dog konzerv kutyaeledelt!

Nagyon fontos ügyelni arra, hogy a négylábúak táplálásában egyensúlyi helyzetre törekedjünk. Ez azt jelenti, hogy nem szabad csak száraz vagy csak nedves táppal etetni őket, hanem minden esetben fenn kell tartani egy optimális arányt. Mivel mindkét típus nagyban hozzájárul az állat kiegyensúlyozottságához, így egyiket sem szabad elhagyni. Ha csak száraz eledellel táplálod kedvencedet, akár könnyen ki is száradhat! A száraz kutyatápok megfelelnek ropogtatásra, de teljes értékű táplálékként kevésbé hasznosak. Ezzel szemben a nedves konzerv kutyaeledel egyik fő előnye, hogy tartalmaz elegendő folyadékot, így ha mellé iszik egy keveset a kutyus, akkor máris sokat tettünk az egészségének megőrzéséért.

Te már tudod is, hogy melyik eledel a legjobb a kedvenced számára? Ha nem, böngészd át kínálatunkat és garantáltan megtalálod azt, ami az aktuális élethelyzetének megfelel!

Hogyan válassz?

Amennyiben tudod, hogy mire van szükséged, akkor csak görgess végig a termékeken! Persze lehet, hogy inkább szűkítenéd a keresést, mert kíváncsi vagy többféle megoldásra, így ebben az esetben a baloldali szürke sávot javasoljuk, hogy használd! Ebben kiválaszthatod az eledel méretét és ízesítését. Mivel minden kutyának más az ízlése, ezért ha nem tudod pontosan, hogy melyik felelne meg kedvencednek, érdemes a kisebb kiszereléssel próbálkozni, ami 400 grammos.

Persze a kutya tulajdonságaira is szűrhetsz, hiszen teljesen más mennyiséget igényel egy extra kicsi, egy közepes, illetve egy nagytestű kutya is. Az is előfordulhat, hogy inkább nagyobb mennyiséget táraznál be. Akkor neked találták ki a nagyobb kiszerelésű pakkokat! Neked melyik Bewi-Dog konzerv kutyaeledel a szimpatikus?

Ha úgy döntöttél, hogy valamelyik eledel megfelel az elvárásaidnak, akkor tedd a kosaradba, majd fizesd ki a pénztárnál! Webáruházunkban fizethetsz bankkártyával, online utalással, készpénzzel, illetve utánvéttel egyaránt. Szállítási módjaink általában ennek függvényét képezik, de jó hír, hogy bizonyos vásárlási összeg felett a postaköltséget mi álljuk.

Felkeltette az érdeklődésedet valamelyik Bewi-Dog konzerv kutyaeledel? Ne habozz, rendelj még ma jó minőségű kutyatápot kedvencednek, hogy minél többet, minél tovább örülhessetek jó egészségben egymásnak!

Tovább