Szűrés
Nedves Eledel Kiszerelés Válassza ki a keresett töltet súlyú terméket a csúszka segítségével (-tól -ig).
100 g - 900 g
Életkor Válaszd ki kedvenced korát!
Test méret Válaszd ki kedvenced felnőtt kori test méretét!
Speciális igény Válassz táplálkozási mód vagy speciális igény szerint!
Ízesítés
Állat fajtája? Itt ki választhatod kedvenced fajtáját. például:
  • tacskó
  • perzsa macska
  • szakálas agáma
  • hullámos papagáj stb.
Márka név márka név
Termék státusza

Belcando konzerv kutya eledel

Kedvenced táplálását sosem szabad félvállról venni, így a legjobb helyen jársz, ha jó minőségű és egészséges eledelt szeretnél a számára biztosítani. A Belcando konzerv kutyaeledelek első osztályú táplálást biztosítanak négylábúd számára, hiszen tartalmaznak minden olyan vitamint és ásványi anyagot, amelyekre a fejlődéshez és az egészséges, hosszú élethez szükségük van.

Mivel ezek a kutyatápok prémium minőséget képviselnek, ezért megtalálod top márkáink között is, ahová csak a legigényesebb termékek kerülhetnek! Ismerd meg bővebben a Belcando konzervkínálatát!

Tovább

Legkedveltebb Márkák:

Kedvence
 

Belcando konzerv kutyaeledelek

A Belcandónál elsődleges a minőség, azaz az, hogy olyan kutyaeledeleket alkossanak, amik minden igényt kielégítenek. Azt mindenképp tudnod kell, hogy a négylábúak táplálásában nem mindegy, hogy kizárólag nedves vagy száraz táppal eteted őket, esetleg kombinálod a kettőt. Amennyiben csak száraz tápot kapnak, könnyen kiszáradhatnak, hiszen nem jutnak hozzá a megfelelő mennyiségű nedvességhez.

Ennek kiküszöbölésére szolgálnak a különböző nedves kutyaeledelek, mivel ebben az esetben jóval több nedvesség kerül az állat szervezetébe, mintha csak inna a nap folyamán. Arról nem is beszélve, hogy a Belcando konzerv kutyaeledelek tartalmaznak minden vitamint és nyomelemet ahhoz, ami a növekedéshez és az egészséges fejlődéshez szükséges. Ha már tudod, hogy mire van szüksége kedvencednek, akkor ne habozz, válassz minél előbb!

Mivel a kutyák ragadozók, így minden felelős gazdi tudja, hogy a tápok összetételének jelentős részét a hús kell, hogy alkossa. Az ebek fejlődéséhez elengedhetetlen a megfelelő minőségű hús, így nagyon fontos szempont, hogy a táplálék minden igényt kielégítsen. Természetesen az sem mindegy, hogy milyen állat húsa, vagy épp milyen összetételben tartalmazza a fehérjét, de szerencsére az, aki a Belcando kutyatápokat választja, nem foghat mellé. Válaszd ki még ma a te négylábúdnak megfelelő eledelt és add meg az esélyt, hogy kedvenced egészséges és hosszú életű lehessen!

A választás folyamata

Ha tudod, hogy milyen tápot keresel, akkor a legpraktikusabb megoldás, ha szűkíted a keresést. A baloldali szürke sávban kiválaszthatod a táp kiszerelését, illetve annak ízesítését is, hiszen minden kutya ízlése más. Mivel nem mindegy, hogy milyen életkorban van a négylábú, ezért erre is kereshetsz, sőt, akár a kutya fajtáját is bejelölheted. Testméret tekintetében sincs megkötés, hiszen egészen apró, Yorki méretű kutyáktól kezdve az extra nagy moszkvai őrkutyának is választhatsz Belcando konzerv kutyaeledelt. Speciális igényeknek megfelelően is kereshetsz, sőt, akár a márka különböző típusait is előnyben részesítheted. Te tudod már, hogy milyen kutyaeledelt keresel?

Ha megtetszik valamelyik termékünk, akkor kattints a képre vagy alatta a nevére, és szinte azonnal megtudhatsz róla minden fontos információt. Hiteles tájékoztatásra törekszünk, így garantáltan találsz benne olyan fontos tudnivalókat, amelyek segítenek majd a döntésben. Ha megtetszik egy termék, akkor tedd a kosárba és irány a pénztár! Oldalunkon fizethetsz bankkártyával, online utalással, utánvéttel, illetőleg készpénzzel is, a szállítás módjától függően. 20.000 forintos vásárlási összeg felett a szállítási költséget mi álljuk, így még könnyebben választhatsz különböző szállítási módjaink közül is.

Válassz még ma Belcando konzerv kutyaeledelt és tegyél meg mindent kedvenced egészségéért!

Tovább