Szűrés
Nedves Eledel Kiszerelés Válassza ki a keresett töltet súlyú terméket a csúszka segítségével (-tól -ig).
0 g - 200 g
Életkor Válaszd ki kedvenced korát!
Test méret Válaszd ki kedvenced felnőtt kori test méretét!
Speciális igény Válassz táplálkozási mód vagy speciális igény szerint!
Állat fajtája? Itt ki választhatod kedvenced fajtáját. például:
  • tacskó
  • perzsa macska
  • szakálas agáma
  • hullámos papagáj stb.
Termék státusza

Royal Canin konzerv kutya eledel

A legjobb helyen jársz, ha megbízható és fenntartható kutyaeledelt keresel! A Royal Canin konzerv kutyaeledelek egészségesek és a kutyák legfontosabb igényeit szem előtt tartva készültek. Majd félévszázados kutatás és kísérletezés eredménye, hogy jelenleg is az egyik piacvezető márkának számít.

Mivel összetételét tekintve a kutyák összes igényét kielégíti, így minden gazdi nyugodt szívvel adhatja kedvencének, ha azt szeretné, hogy hosszú életű és egészséges legyen. Maradj velünk és ismerd meg részletesebben a Royal Canin kutyaeledeleket! Próbáljátok ki őket, a te kedvenced is szeretni fogja!

Tovább

Legkedveltebb Márkák:

Kedvence
 

Royal Canin konzerv kutyaeledel

Nem csoda, hogy a kutyák és a macskák többsége rajong a Royal Canin eledelekért, mivel azok maximálisan az igényeikhez igazodva kerültek kifejlesztésre. Ehhez nem a gazdik elvárásait és kéréseit vették alapul, hanem az állatok természetes szükségleteit. A kutyák és macskák életében a vitaminokat a táplálkozással biztosítjuk. Ezért a legfontosabb, hogy a táplálékaik jelentős részét kitevő eledelek tartalmazzanak minden olyan tápanyagot, amire csak szükségük lehet. A Royal Canin konzerv kutyaeledelek ennek a feltételnek tökéletesen megfelelnek. Próbáld ki, hogy a te kedvencednek melyik ízlik leginkább!

Mind a kutyák, mind a macskák táplálásában az egyik legfontosabb szempont, hogy nem szabad kizárólag száraz eledellel etetni őket. A konzervek segítenek abban, hogy az állat hozzájusson a számára nélkülözhetetlen folyadékmennyiséghez és nedvességhez, még akkor is, ha különben nem egy nagyivó.

Persze van, aki házi koszttal táplálja a kedvenceit, ami néha előnyös választás lehet, de semmi esetre sem helyettesítheti a jó minőségű és tápanyagokban, vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag nedves konzerv kutyaeledelt. A konzerv termékek között elérhetőek a kicsiknek való táplálékoktól kezdve, egészen a senioroknak megfelelő változatokig a különböző korosztályoknak megfelelő eledelek. Így akkor sem kell megválnotok a kedvenc márka étkeitől, ha a kutyusod kinőtte az adott kategóriát. Görgesd végig kínálatunkat és találd meg a számotokra leginkább megfelelő eledelt!

Hogyan válassz?

Ha bizonytalan vagy, és nem tudod, hogy kedvenced számára melyik lenne a tökéletes választás, akkor az oldalunknak hála, akár szűkítheted is a keresést. A bal oldali szürke sávon kipipálva bizonyos ismérveket, könnyedén elérheted azt, hogy csak a számodra releváns információkat és eledeleket találd meg! A szűkítés keretein belül kereshetsz az eledel kiszerelésére, az állat életkorára vonatkozóan is, hiszen nem mindegy, hogy kölyökkutyád van vagy egy ereje teljében lévő felnőtt, esetleg egy idősödő kutyusról gondoskodsz. A testméret sem mindegy, hiszen más összetételű eledel szükséges egy kicsi és megint más egy nagytestű kutyának.

Különféle speciális igényeknek is eleget tehetnek a konzerv eledelek, például szőrtápláló összetevőket tartalmazót is választhatsz! Válogatós kutyáknak készült vagy akár ivartalan egyedeknek gyártott termékek is rendelkezésedre állnak. Az állat fajtáját is meghatározhatod, bár ez kevésbé releváns ebben az esetben.

Ha megtetszett egy termékünk, akkor bővebb információért kattints a képre vagy a nevére, amennyiben pedig úgy döntesz, hogy megvásárolod, akkor tedd a kosárba! A fizetés nálunk egyszerű, hiszen használhatod bankkártyádat, utalhatsz online, valamint fizethetsz utánvéttel és készpénzzel egyaránt. Szállítási módjaink is sokfélék. Néhány napon belül pedig már nálad is lehet a választott termék. Azt se felejtsd el, hogy 20.000 forintos vásárlás felett a postaköltséget mi álljuk!

Válassz még ma Royal Canin konzerv kutyaeledelt!

Tovább