Érdekeségek és információk az állatok tartásáról - kedvence.hu blog

Miért nagyon fontos manapság a kutyaszállító box?

kutya
Szűrés törlése
kedvence.hu
2022.03.07 14:06
Miért nagyon fontos manapság a kutyaszállító box?

A jelen helyzetben talán egyre több gazdi fejében fordul meg a kérdés, hogy mit is tehetne kedvencéért, hogy maximális biztonságban tudhassa. Az biztos, hogy senki nem szeretne elválni négylábú társától, így találni kell egy megoldást, hogy bármikor, bárhova magunkkal vihessük. Erre nyújtanak jó megoldást a különböző kutyaszállító boxok, amikben nyugodtan szállíthatjuk kedvencünket autóval, vonattal, de akár repülővel is.

Mindenhol biztonságban

A legtöbb kutya szeret a saját lábán közlekedni, és nehezen viseli azt, hogy valahova szállítani kell. Éppen ezért, nagyon sok közülük nem rajong a különböző kutyaszállító boxokért, hiszen meg vannak fosztva a szabadságuktól, és egy rajtuk kívülálló valamivel utaznak. Ez lehet autó, vonat vagy akár repülő is, attól függően, hogy mi az úti cél. Persze nem minden box felel meg minden célra, hiszen minden esetben mások a prioritások. Más boxra van szükség, ha személygépkocsival közlekedünk vagy ha éppen repülővel.

Éppen ezért webáruházunk kínálatában többféle kutyaszállító box elérhető, hogy minden esetben biztonságban és maximális kényelemben tudhassuk kedvencünket. Abban az esetben is szükség lehet kutyaszállító boxra, ha kedvencünket sietve kell magunkkal vinnünk, ha a helyzet úgy kívánja. Ilyenkor egy zárt térben helyezkednek el, ami adott esetben előny, mert megakadályozza azt, hogy a rémülettől esetleg elszaladjon, vagy összetörje magát az állat.

Mivel az autóval való utazás során is első a biztonság, így semmiképp sem javasoljuk, hogy bármilyen négylábút box nélkül szállíts. Ez azért lényeges, mivel az utazás során olyan hang- vagy épp fényhatások érhetik az állatot, amitől ha megijed és ha nincs rögzítve, akkor könnyen a vezető ölébe vagy épp a lába alá ugorhat. Mondanunk sem kell, ez pedig nagymértékben veszélyezteti a közlekedés résztvevőinek a biztonságát.

A legjobb kutyaszállító boxok

Ha körbenézel a kínálatunkban, azt láthatod, hogy nemcsak szállítóboxok várják kedvencedet, hanem különböző táskák is. Ezek némelyike, bár rendkívül kényelmes téli viszonylatban - hiszen melegen tartja kedvencedet -, mi mégsem javasoljuk, hogy egy hosszabb utazás során ezt használd. Mivel nem lehet benne fixen rögzíteni az állatot, így olyan, mintha nem is lenne használatban semmilyen szállítóeszköz.

kutyaszállító boxok ITT!

Autós szállítás esetén majdnem az összes kutyaszállító box jó szolgálatot tehet, függetlenül a formától, hiszen az a lényege, hogy a kutya jól elférjen benne, és nem mellesleg megfelelően rögzíthető is legyen. Amennyiben ezeknek a feltételeknek megfelel, akkor tökéletesen alkalmazható mind autóban, mind vonaton történő szállítás esetében. Ha hajón vagy repülőn szeretnéd szállítani az állatot, az megint más kérdés, hiszen ebben az esetben nem úgy kerül rögzítésre a szállítóeszköz, mint egy autó esetében. Ilyenkor egy fém, mobil ketrec az igazán jó választás, mivel nagyobb méretéből adódóan segít abban, hogy az állat ne érezzen kellemetlen mozgásokat, mint hullámzás vagy turbulencia, de szükség esetén fel tudjon állni és tudjon benne sétálni egy kört. A megfelelő méret kiválasztására mindig ügyelni kell, amihez lehetőség szerint ne az állat kiskori, hanem a kifejlett kori méretét vegyük alapul.

Ha még mindig nem sikerült megtalálnod a megfelelő kutyaszállító boxot, akkor ne habozz, hanem keress minket elérhetőségeinken, és segítünk a választásban!

Ezeket olvastad már?

Amikor a kutya biztonsági öv jobb, mint a szállítóbox
04
Aug

Végre eljött az év legjobban várt időszaka, és itt a lehetőség arra, hogy utazzunk. Igen ám, de hogy érdemes nekikezdeni a csomagolásnak és az utazásra való felkészülésnek, ha a négylábú házi kedvencünk is velünk szeretne jönni? Nézzük, hogyan szállíthatjuk biztonságosan a kutyánkat az autóban, avagy mire jó a kutya biztonsági öv!

Az ideális kutyahám kistestű kutyáknak
08
Febr

Kicsi kutyád van, de igazi energiabomba? Félted, hogy esetleg meglép a nagy rohangálásban, vagy csak szimplán baja esik? Ebben az esetben is érdemes inkább a kutyahám mellett dönteni négylábú kedvenced számára.

Idén télen is fontos a szigetelt kutyaház!
20
Jan

A kertben tartott kutyák számára az egyik legfontosabb menedék egy szigetelt kutyaház. Manapság, amilyen hidegek vannak, nem csoda, hogy egy hagyományos kutyaház nem feltétlenül nyújt elég védelmet a négylábúnak. De akkor hogyan tudjuk megoldani kedvencünk téli melegedését?

Jó minőségű, kényelmes kutyaágyak, fekhelyek
27
Dec

Milyen szempontok alapján, milyen kutyaágyak, fekhelyek közül válogathatunk kedvencünknek.

-27%
Szállítás: 1 munkanap! Raktáron: 1 db
Kedvencekhez
Ferplast Milu 35 szállító táska
Ferplast Milu 35 szállító táska
Ferplast Milu 35 szállító táska
Ferplast Milu 35 szállító táska
9 899 Ft
13 480 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Egységár: 9 899 Ft/db
-24%
Szállítás: 1 munkanap! Raktáron: 1 db
Kedvencekhez
Ferplast Milu 40 szállító táska
Ferplast Milu 40 szállító táska
Ferplast Milu 40 szállító táska
Ferplast Milu 40 szállító táska
11 999 Ft
15 890 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Egységár: 11 999 Ft/db