Érdekeségek és információk az állatok tartásáról - kedvence.hu blog

Számodra mitől lesz jó egy állateledel webshop?

kedvence.hu
2021.08.03 15:57
Számodra mitől lesz jó egy állateledel webshop?

Ma már szinte mindenről ki lehet jelenteni azt, hogy valamiben a legjobb. De vajon milyen szempontok szerint értékelnek? Például számodra mitől lesz jó egy állateledel webshop? Milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy webáruháznak ahhoz, hogy szívesen vásárolj ott, és ha szükséges, akár másnak is ajánld? Maradj velünk, és szedjük össze a legfontosabb feltételeket!


Objektív és szubjektív szempontok

A legtöbb kérdőív különböző, meghatározott szempontok alapján kíváncsi a vásárló véleményére. Mi ezt most mellőzzük és leírjuk, hogy milyen irányelveket tartunk szem előtt, ami alapján jó esetben te is örömmel vásárolsz nálunk.

A többség nehezen tudja meghatározni, hogy számára mi a fontos, de abban talán egyetérthetünk, hogy lényeges a sokszínűség, a választás lehetősége és persze az is, hogy ne csak egyféle állatfajnak akarjunk megfelelni. Tehát bátran válogathassunk kutyák, macskák, rágcsálók, halak, madarak és egyéb más szárazföldi vagy épp vízi állatok szükségleteinek megfelelően.

dog shop

Hasonlóan fontos szempont az is, hogy egy állatokkal és állateledellel foglalkozó webshop legyen informatív. Igen nagyon szép és jó, hogy valaki állatoknak szánt termékeket árul. De ha nincs mögötte szakmai tudás, akkor igencsak kérdéses az ott dolgozók hozzáértése. Nálunk szerencsére számos bejegyzést olvashat minden kedves vásárlónk az őt érintő kérdésekben, legyen szó bármilyen állatról. Hiszen lehet, hogy valakit éppen egy kölyökkutya táplálása érdekel, míg mások inkább a bolhairtás rejtelmeibe szeretnének betekintést nyerni.

Megint másoknak az a lényeges kérdés, hogy milyen világítást válasszanak az akváriumukra, vagy az esetleges halbetegségeket mivel tudják meggyógyítani. Az sem mindegy, hogy milyen rágcsálót mekkora ketrecben helyezünk el, de nincs ez másként a madarak röpdéjével sem.

Ebből kifolyólag bejegyzéseink között számos érdekes cikket találhat mindenki, ami az esetek jelentős részében megkönnyíti a döntést a vásárlással kapcsolatban.

aqua shop

Egy valamirevaló állateledel webshop kínálata

Bizonyára tapasztaltad, hogy a Kedvence.hu állateledel webshop nagyon sokrétű. Hiszen megtalálhatsz nálunk nagyon sok mindent, ami a különböző állatok gondozásához és tartásához szükséges. Tehát mindegy, hogy halakat tartanál, azaz inkább az akvarisztika vonz, vagy épp négylábú kedvencednek keresel táplálékot, játékot vagy bárminemű állatfelszerelést. De nem szenvedhetsz hiányt terrarisztikában, illetőleg a madarak vonatkozásában sem.

cat shop

Számunkra fontos, hogy a kedvenced az első pillanattól kezdve megkaphasson mindent, amire csak szüksége van, azaz egészen a kölyökkortól kezdve biztosítjuk a megfelelő táplálékot, valamint szállítóboxot, nem is beszélve a fekhelyekről, valamint a szükséges vitaminokról. Állateledel webshopunkban megtalálhatod ezeket mind a kutyák, mind a macskák esetében. Az sem mindegy, hogy hol pihen kedvenced, azaz párnán, szőnyegen vagy épp egy házban hajtja álomra a fejét.

Rágcsáló kedvencek számára is számos méretű ketrecet kínálunk, a hozzá tartozó felszerelésekkel és játékokkal egyaránt. Akvarisztika iránt érdeklődők esetében pedig világítások, szűrők valamint különböző halvitaminok és gyógykészítmények egész tárházával várunk mindenkit.

Bízunk benne, hogy továbbra is a Kedvence.hu marad a számodra ideális állateledel webshop, és visszatérő vásárlóink között üdvözölhetünk.

Neked melyik az állateledel webshopod?

Ezeket olvastad már?

A halak kedvenc eledele, a tubifex
19
Okt

Aki egy kicsit is jártas az akvarisztikában, az nagyon jól ismeri a tubifexet, mint a halak egyik kedvenc eledelét. De vajon mitől olyan különleges ez az eledel, ami miatt az uszonyosok ennyire vonzódnak hozzá? Lássuk a különböző fajtáit, tárolását és azt, hogy miért is jó választás a halaknak a tubifex.

Mitől jobb a prémium kutyatáp?
23
Jún

Minden gazdi számára a legfontosabb, hogy a kedvence megkapja a szervezete szempontjából legfontosabb tápanyagokat. Mivel minden kutya más, megnézzük, hogy miért jobb a prémium kutyatáp.

A cicák nagy kedvence: a Leonardo macskatáp
29
Ápr

Minden gazdi legfőbb vágya, hogy csak olyan eledellel táplálja kedvencét, ami garantáltan egészséges és az emésztésének is megfelelő. Ezeknek mind-mind eleget tesznek a Leonardo macskatápok, akár a száraz, akár a nedves eledelre esküszünk. Tudj meg velünk többet ezekről a tápokról, hogy a legjobbat adhasd a cicádnak!

Minden szárnyasnak fontos: a madáreleség
06
Febr

Itt a hideg időszak, amikor a madarak nem találnak a természetben eleséget, így pedig a mi segítségünkre van szükségük. Készíthetünk otthon madáreleséget, de akár egy megbízható webáruházban is beszerezhetjük azt. Lássuk, hogy mit tudunk a madarak téli etetéséről és a madáreleségről.

-25%
Szállítás: 1 munkanap! Raktáron: 11 db
Kedvencekhez
Kiszerelés
70 g
299 Ft
399 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Egységár: 4 271 Ft/kg
-14%
Szállítás: 1 munkanap! Raktáron: 4 db
Kedvencekhez
Kiszerelés
100 g
690 Ft
799 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Egységár: 6 900 Ft/kg