Cat Chow száraz macskaeledel

Természetes macskaeledel a vérbeli macskáknak

Tovább
Nincs ilyen termék.

Legkedveltebb Márkák:

Kedvence
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

Cat-Chow - különös gonddal összeválogatott eldel macskáknak

Akár egy kis új jövevényről szeretne a legmegfelelőbb eledellel gondoskodni, akár kedvence különleges táplálkozási igényeire keres megoldást, magas színvonalú minőségellenőrzési normáink garantálják, hogy macskája nap mint nap ízletes és egészséges táplálékhoz jusson.

Termékskálánk minden eleme különös gonddal válogatott összetevőket tartalmaz, biztosítva a megfelelő mennyiségű zsír, vitaminok és ásványi anyagok bevitelét, valamint az általunk kifejlesztett Naturium formulát, amely természetes eredetű rostok különleges kombinációja.

  • KITTEN - Csirkében gazdag

A Cat Chow Kitten az összes létfontosságú tápanyagot tartalmazza, amelyre kiscicájának szüksége van természetes védekezőképességének egészséges működéséhez és a jó életkezdéshez.

  • ADULT - Csirkében vagy lazacban gazdag

A Cat Chow Adult teljes értékű, kiegyensúlyozott macskaeledel. Minőségi fehérjével készült, és minden létfontosságú tápanyagot tartalmaz, amely macskája általános egészségéhez szükséges.

  • STERILISED - Csirkében gazdag

Kifejezetten az ivartalanított macskák igényeinek megfelelő receptúra az ivartalanítással járó hormonális változások ellensúlyozására. Táplálékigényüknek megfelelő, teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálék, az egészséges testsúly fenntartásához igazodó fehérje- és zsírtartalommal.

  • URINARY TRACT HEALTH - Csirkében gazdag

Különleges összetétele révén segít fenntartani a húgyutak egészségét. Táplálékigényüknek megfelelő, teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálékforrás, halolajból származó Omega-3 zsírsavakkal és kiegyensúlyozott ásványianyag-tartalommal.

  • 3 IN 1 - Pulykában gazdag

Támogassa macskája egészségét egyszerre háromféleképpen ezzel a fehérjében gazdag és kiegyensúlyozott formulával. Bizonyítottan, akár 40%-kal csökkenti a fogkőképződést, támogatja a húgyúti rendszer egészségét, valamint segít a szőrlabdaképződés szabályozásában.

  • HAIRBALL CONTROL - Csirkében gazdag

Különlegesen megalkotott formulánk segít a szőrlabdaképződés szabályozásában. Táplálékigényüknek megfelelő, teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálék, hozzáadott rostot is tartalmaz, amelynek révén bizonyítottan kétszer több mennyiségű szőr ürül ki a gyomorból.

  • SENSITIVE - Lazacban gazdag

Kifejezetten érzékeny bőrű és emésztésű macskák számára összeállított táplálék. Táplálékigényüknek megfelelő, teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálék, gondosan válogatott, minőségi fehérjékkel.

catchow

Tovább