Szűrés
Száraz Eledel Kiszerelés Válassza ki a keresett töltet súlyú terméket a csúszka segítségével (-tól -ig).
0 kg - 20 kg
Életkor Válaszd ki kedvenced korát!
Speciális igény Válassz táplálkozási mód vagy speciális igény szerint!
Ízesítés
Állat fajtája? Itt ki választhatod kedvenced fajtáját. például:
  • tacskó
  • perzsa macska
  • szakálas agáma
  • hullámos papagáj stb.
Termék státusza

Leonardo száraz macska eledel

Szuper Premium macskaeledel kedvenc cicádnak

Tovább

Legkedveltebb Márkák:

Kedvence
 

Leonardo macskatápok kedvenc cicádnak

Leonardo Super Premium macskaeledel Németországban gyártott kiváló minőségű alapanyagokból - anélkül, hogy mesterséges színezéket, aromákat vagy tartósítószereket tartalmazna. Természetesen állatkísérletek nélkül! Képesek vagyunk olyan összetevőket felhasználni, amelyek - ha egyáltalán - nem lennének elegendő mennyiségben a multinacionális állateledel-vállalatok rendelkezésére. Ezért innovatív összetevőket is találhat kedvtelésből tartott ételünkben, például krill, szőlőmagliszt vagy STAY-Clean.

Holisztikus macskaeledel az egészséges cicádért

A macskaeledel minden tartalma befolyásolja annak a macskának a vitalitását, egészségét és várható élettartamát, akinek etetik. A táplálkozás és az egészség közötti kölcsönhatások sokfélék, és változhatnak a kutya életében. A LEONARDO egy holisztikus táplálkozási koncepció eredménye, amely természetes egyensúlyban lévő összetevők révén megőrzi a macska vitalitását. Így az értékes összetevők, mint például a szőlőmagliszt és a chia magok, természetes komplexként működnek együtt. Polifenolokat szállítanak, amelyek ellensúlyozzák a szabad gyököket és az omega-3 zsírsavakat. A Leonardo étkezési rostok tökéletesen kiegyensúlyozottak és ellátják a prebiotikus funkciókat. Ezek olyan hatások, amelyeket nem lehetne elérni, ha az egyes anyagokat később adnák a macskaeledelhez.

Mi határozza meg a jó macskaeledelt?

Az összetevők jelentik a különbséget!
Mivel receptjeink ízéről és természetességéről van szó, minden egyes receptet finomítottunk a legjobb összetevőkkel. Számos létfontosságú összetevővel kiegészítve minden Leonardo recept hozzájárul a macska egészségéhez, vagyis a fogak további védelmével a káros lepedékképződés ellen, a szőrszálak kíméletes átmenetének támogatásával vagy a beltéri macskák immunrendszerének további támogatásával.

A létfontosságú összetevők, például az antarktiszi krill és a chia magok megfelelő helyet foglalnak el receptjeinkben, és különösen ízletesek a macskák számára. Kiváló minőségű összetevők gondosan kiválasztott beszállítóktól származnak, akikre a német takarmányozási jogszabályok szigorú rendelkezései vonatkoznak, és saját magas minőségi követelményeinknek is meg kell felelniük.

Létfontosságú elemek Cicáknak

A megelőzés jobb mint az orvoslás. A célzott megelőzés az egészséget elősegítő létfontosságú összetevők használatával lehetséges, amelyek tartós védelmet nyújtanak kedvenceinek a táplálkozási hiányokkal szemben. A természet számos anyagot kínál, hozzájárulva a  macska kiegyensúlyozott anyagcseréjéhez.
A macskád egészséges táplálkozásához megfelelő hatóanyagok képezik a Leonardo receptjének alapját.

A Leonardo megfelelő mennyiségben tartalmazza mind azt, amire macskájának egészségéhez és vitalitásához szüksége van. Mivel nem minden feltétlenül jó minden macskának, kifejezetten továbbfejlesztettük termékkínálatunkat létfontosságú alkotóelemekkel.

A ProVital erősíti a szervezet természetes immunvédelmét

Az emberek és állatok immunrendszere számos betegség ellen véd. A növekvő tendencia, hogy a macskákat bent tartják, és nem engedik őket sokat barangolni, olyan helyzethez vezetett, amikor sok macska viszonylag ingatag, steril környezetben él természetes élőhelyéhez képest. 

A ProVital természetes glükánokat tartalmaz, amelyek a természetes élesztő sejtfalának összetevőiből készülnek. Ezek glükánok stimulálják a házimacska immunvédelmét, utánozva, hogy mi történik, ha a szabadon barangoló macskák érintkezésbe kerülnek kórokozókkal. Ily módon a ProVital csökkenti macskája érzékenységét és kevésbé hajlamos a betegségre. A test immunrendszerének ez a stimulálása különösen pozitív hatással van az érzékeny macskákra és cicákra. Ily módon a Leonardo értékes hozzájárulást nyújt macskája fittségének és egészségének megőrzéséhez és a teljes jólét állapotához!

Fogápolás a STAY-Clean ™ segítségével

A STAY-Clean, a Leonardo száraz élelem számára készített, rendkívül oldódó C-vitamin speciális kiegészítője, kimutatták, hogy csökkenti a plakkképző baktériumok növekedését. A Leonardo száraz étel - különösen az Adult Maxi GF nagy krokettje - ösztönzi a lepedék rágását és súrlódását. 

Minőségi íz, amelyet macskája élvezni fog

A macskák, hasonlóan a vadon élő társaikhoz, valódi húsevők. Ezért használunk csak friss húskészítményeket. E termékek magas biológiai értékének köszönhetően macskájának viszonylag kis mennyiségre lesz szüksége a napi táplálkozási igények kielégítéséhez.

Tovább