Szűrés
Száraz Eledel Kiszerelés Válassza ki a keresett töltet súlyú terméket a csúszka segítségével (-tól -ig).
0 kg - 20 kg
Speciális igény Válassz táplálkozási mód vagy speciális igény szerint!
Ízesítés
Termék státusza

Bewi-Cat száraz macskaeledel

Prémium macskaeledel Németországból. Minőség és egészség kedvenc cicádnak

Tovább

Legkedveltebb Márkák:

Kedvence
 

Finom és változatos - ez a Bewi-Cat

A macskák több mint 2000 éve élnek együtt emberekkel. Ennyi idő alatt étkezési szokásaik nem sokat változtak a vadonban élő rokonaikhoz képest. A vadmacska naponta többször megöli a kis zsákmányállatokat, amelyeket aztán szabadon szabadon fogyasztanak, mint magányos állatok. A macskák valódi húsevők, ezért húsra van szükségük az étrend alapvető részeként. Táplálkozási igényeik kielégítése érdekében a macskának naponta 10-12 egeret kell elkapnia!

Ez a keverék, amit szeretnek!

A bewi cat ® termékcsalád lehetőséget kínál arra, hogy a kiváló minőségű nedves macska eledeleket összekapcsolja a ropogós, magas hústartalmú száraz macska eledelekkel (crocinis, felnőtt baromfi, felnőtt hal, finomságok), ezáltal optimális étrendet biztosítva macskájának.

A Bewi-Cat® termékek tökéletesen kiegészítik egymást

bewicat infografika

Száraz macskaeledel

A száraz táplálék tápanyag-koncentrációja a kiszáradás miatt körülbelül négyszer olyan magas, mint a nedves ételekben. A takarmányozási költségeket jelentősen csökkenteni lehet a száraz élelmiszerek etetésével. Ezenkívül a száraz eledelnek megvan az az előnye, hogy a macska szabadon hozzáférhet az élelemhez, és lehetősége van naponta többször is kis adagokat enni, ahogyan ezt természetesen tenné. A ropogós krokettek elősegítik a rágást

Mutatjuk a kínálatot:

bewi cat macska

Hmmm...ez finom volt!

Tovább