Érdekeségek és információk az állatok tartásáról - kedvence.hu blog

Ha degunak vagy görénynek keresel ketrecet, akkor csakis a Ferplast Jenny-t válaszd!

degu
vadászgörény
Szűrés törlése
kedvence.hu
2021.04.23 19:12
Ha degunak vagy görénynek keresel ketrecet, akkor csakis a Ferplast Jenny-t válaszd!

Lehet, úgy gondolod, hogy ideje bővíteni a családot, azaz készen állsz egy kisállat örökbefogadására. Persze nem mindenki a kutyák és a macskák mellett teszi le a voksát, vannak szép számmal, akik rágcsálókra szavaznak, így nekik is meg kell találni a tökéletes tartozékokat a kedvencüknek. Ismerd meg velünk a Ferplast Jenny-t!


Alapvető szükségletek

Minden rágcsálónak van néhány olyan kötelezően szükséges kellék, amik nélkül nem valósulhat meg a tartásuk. Az egyik ilyen alapkövetelmény a ketrec, amibe természetesen kellenek a szükséges felszerelések. A legtöbb ketrechez már a kereskedésben vagy a webáruházban vásárolva tartozik etetőtál és önitató, na és persze valamilyen játék.

Persze más az ideális minden rágcsálónak, mind méretben, mind elrendendezésben. Míg a hörcsögök számára minden ketrecméret ideális, addig ugyanezt nem mondhatjuk el egy nyúlról vagy egy csincsilláról. Ugyanígy az elrendezés sem mindegy, hiszen míg a kistestű rágcsálók előszeretettel futkosnak körbe-körbe az élőhelyükön, addig a nagyobb testű állatok inkább a nyugodtabb légkört kedvelik. Tehát lényeges, hogy az elrendezés megfeleljen minden szempontnak.

Ketrec görényeknek és deguknak, azaz a Ferplast Jenny

A görények és a deguk is a nagyobb mozgásigényű rágcsálók közé tartoznak, amiknek nem elegendőek a kis ketrecek, így mindenképp érdemes inkább egy jó minőségű Ferplast Jenny-ben gondolkodni. De vajon miért olyan különleges és érdekes ez a típusú ketrec?

A Ferplast Jenny ketrecek nem a hagyományos, fektetett elrendezésűek, hanem függőleges, azaz állított kialakítással készülnek. Ettől függetlenül természetesen rendelkeznek egy csatos alomtálcával, aminek köszönhetően könnyű és higiénikus az állati végtermék eltávolítása. Ez meglehetősen gyorssá teszi az almozás műveletét, ami sokak számára nem a legkellemesebb elfoglaltság.

A ketrecben elhelyezkedő csövek igazi élményt okoznak a rágcsálóknak, hiszen bármikor kedvükre közlekedhetnek benne. A csövek a különböző szintekre vezetnek, amikből több is van a Ferplast Jenny ketrecekben. Emellett persze még rendelkezik minden ketrec önitató palackkal, aminek előnye, hogy a rágcsáló egy kis görgő benyomásának a segítségével pörgeti ki magának a szükséges vízmennyiséget. Ennek köszönhető, hogy nem folyik akkor sem, ha éppen nincs használatban. Ettől függetlenül érdemes naponta cserélni a vizet az itatóban, hiszen mi sem szeretünk másnapos, poshadt vizet inni.

vadászgörény ketrec

Etetőtál tekintetében az acél ételtartóra esküsznek a Ferplast Jenny esetében, így nem véletlen, hogy a ketrec azt tartalmazza alapfelszerelésként. Könnyen tisztítható és higiénikus, sőt általában több is van belőle, így minden szintre jut, azaz bárhol éhezik meg a kedvenc, mindenhol kedvére rágcsálhat.

A Ferplast Jenny ketrec felszerelései közé tartozik egy műanyag létra is, amin könnyedén fel-le szaladhat a patkány vagy épp a degu. Természetesen emellett még rengeteg szórakoztató játékot beszerezhetsz a kedvencednek, amikkel remekül elfoglalhatja magát, míg nem vagy a közelében. Mivel a rágcsálók is vágynak a társaságra, így a legjobb, ha párban tartjuk őket, vagy pedig biztosítjuk számukra a megfelelő szórakozást és elfoglaltságot.

Ha még nem ismered a Ferplast Jenny ketreceket, akkor ne habozz, nézz körül nálunk és találd meg azt, amire a kedvencednek igazán szüksége van! Ha pedig elakadnál, keress minket bizalommal elérhetőségeinken!

Ezeket olvastad már?

Hörcsög terrárium, avagy hol tartsuk rágcsáló kedvencünket?
02
Máj

Mikor megszületik a fejünkben, hogy kisállatot szeretnénk tartani, mindenképp érdemes alaposan utánaolvasni az adott állat számára ideális körülményeknek.

Rágcsáló kedvencekhez igen hasznos kiegészítő a Ferplast Lab
17
Márc

Te is rágcsálókat tartasz? Van elegendő időd arra, hogy a megfelelő mennyiségű és minőségű időt tölts vele? Ha nem, akkor valószínűleg te is gondolkodtál már azon, hogy kellene valami hatékony opció arra, hogy beiktasd az életébe az elegendő mozgást. Ismerd meg a Ferplast Lab terméket és a hozzá kompatibilis tartozékokat!

Hörcsögöknek a legjobb választás a Ferplast Combi 1 ketrec
12
Máj

Hörcsögöd van és unod a hagyományos ketreceket? Szeretnél valami érdekesebbet a kedvencednek, amiben biztosan jól érzi magát, és a napi mozgásmennyiség és biztosítva van? Akkor van egy jó hírünk, mert a Ferplast Combi 1 ketrec a tökéletes választás a számotokra!

A legjobb játék a rágcsálóknak, a hörcsög gömb
12
Febr

Rágcsálótartásra adtad a fejed? Minden bizonnyal kíváncsi vagy arra, hogy milyen különböző kellékekre van szükséged ahhoz, hogy a hörcsögöd boldog legyen, és ha szeretnéd, akár kiengedhesd a lakásban is. Ismerd meg velünk a hörcsög gömböt, a hörcsög szabadságának a zálogát!