Érdekeségek és információk az állatok tartásáról - kedvence.hu blog

Hörcsögöknek a legjobb választás a Ferplast Combi 1 ketrec

hörcsög
Szűrés törlése
kedvence.hu
2022.05.12 16:06
Hörcsögöknek a legjobb választás a Ferplast Combi 1 ketrec

Hörcsögöd van és unod a hagyományos ketreceket? Szeretnél valami érdekesebbet a kedvencednek, amiben biztosan jól érzi magát, és a napi mozgásmennyiség és biztosítva van? Akkor van egy jó hírünk, mert a Ferplast Combi 1 ketrec a tökéletes választás a számotokra!


 

Egy hörcsög mozgásigénye

 

A rágcsálókról alapvetően elmondható, hogy mozgékony és társaságkedvelő állatok. Éppen ezért szükségük van egy bizonyos fokú szabadságra és természetesen arra is, hogy minél több időt tölts velük. Ebbe beletartozik az is, hogy akár építhetsz egy akadálypályát, amin kedvükre mehetnek végig bármikor, vagy épp a padlón kerítesz le nekik egy kisebb felületet, ahol igény szerint rohangálhatnak a felügyeleted mellett, a lényeg, hogy ne a ketrecben legyenek.

 

Ez egy rendkívül fontos momentum, mivel a hörcsögök rágcsálók, így előszeretettel kóstolnak meg mindent, amit a földön találnak. Ezek közé tartoznak a különböző kábelek is, melyeknek a megrágásával könnyen végzetes áramütést szenvedhetnek. Nem is beszélve a különböző káros anyagokról, amik a szervezetünkbe juthatnak egy-egy ilyen akció során. 

 

Ha csak kevesebb idővel rendelkezel és emiatt nem tudod kedvenced számára biztosítani napi rendszerességgel az optimális mennyiségű testmozgást, akkor javasoljuk, hogy olyan ketrecet válassz, ami különféle izgalmakat rejt. Az egyik mai kedvenc a Ferplast Combi 1 ketrec, ami minden lehetőséget biztosít az érdekes időtöltéshez. 

 

Ferplast combi 1 hörcsög ketrec

 

Ferplast Combi 1 hörcsög ketrec

Ez a kompakt kis ketrec nemcsak otthont nyújt a hörcsög számára, hanem izgalmas időtöltést is a kialakításának hála. A Ferplast Combi 1 ketrecek többféle kialakításban is elérhetőek, ami kifejezetten előnyös azért, mert minden állat mást kedvel. Mivel a teteje is átlátszó, ezért a hörcsög minden irányban kedvére nézelődhet, nem csak a rácsokon keresztül fedezheti fel a világot. Van olyan darab, aminél a rács a tetején helyezkedik el, míg a másikat körbeöleli. 

 

Nagy előnye a Ferplast Combi 1 ketreceknek, hogy az oldalukon található rögzítőkaroknak köszönhetően az alomtálca könnyedén lecsatolható, így az almozás sokkal könnyebb műveletté válik. Mivel a tetejük nyitható, így bármikor benyúlhatunk a ketrecbe és elrendezhetjük, amit szeretnénk, vagy épp kivehetjük a hörcsögöt. Igazán izgalmassá a rajta található, átjárható cső teszi, ami átlátszó, így a hörcsög bármikor kinézhet rajta és mi is látjuk, hogy mit csinál benne. 

 

Mivel a rágcsálók egyik kedvenc elfoglaltsága a különböző helyeken való bujkálás, így előszeretettel választják a gazdik ezt a ketrecet. Megkönnyíti a mindennapokat, hiszen nem kell agility-pályát építeni a hörcsögnek, mivel egy beépített kis résszel rendelkezik minden Ferplast Combi 1 ketrec. Emellett a felszereléshez tartozó játékokat is szívesen használják, mint amilyen a hörcsög futókerék vagy akárcsak a két végén lévő aprócska ablak.

 

Méretet tekintve igen változatos a Ferplast Combi 1 ketrecek listája, akárcsak kialakítás vonatkozásában. Ha egy kicsit továbbfejlesztett változatra vágysz, akkor nézz körül a Ferplast Combi 2 ketrecek között, amik egy külön résszel is rendelkeznek a fokozott elfoglaltság érdekében. 


Ha még nem találtad meg a kedvenced számára megfelelő ketrecet, akkor mindenképp nézz körül Ferplast termékeink között, vagy keress minket elérhetőségeinken, hogy tudjunk segíteni! Hidd el, a hörcsögöd hálás lesz egy jó minőségű és szórakoztató ketrecért!

Ezeket olvastad már?

10 érdekesség a hörcsögökről
16
Nov

A hörcsögöket rengetegen tartják ideális házikedvencnek, hiszen nem kell velük túl sokat foglalkozni, illetve a tartásuk sem kimondottan bonyolult. Mégis van néhány dolog, amire érdemes figyelnünk, ha hörcsögöt tartunk. Következzen 10 érdekesség, amikről talán még Te sem hallottál.

A legjobb játék a rágcsálóknak, a hörcsög gömb
12
Febr

Rágcsálótartásra adtad a fejed? Minden bizonnyal kíváncsi vagy arra, hogy milyen különböző kellékekre van szükséged ahhoz, hogy a hörcsögöd boldog legyen, és ha szeretnéd, akár kiengedhesd a lakásban is. Ismerd meg velünk a hörcsög gömböt, a hörcsög szabadságának a zálogát!

Hörcsög terrárium, avagy hol tartsuk rágcsáló kedvencünket?
02
Máj

Mikor megszületik a fejünkben, hogy kisállatot szeretnénk tartani, mindenképp érdemes alaposan utánaolvasni az adott állat számára ideális körülményeknek.

Rágcsáló kedvencekhez igen hasznos kiegészítő a Ferplast Lab
17
Márc

Te is rágcsálókat tartasz? Van elegendő időd arra, hogy a megfelelő mennyiségű és minőségű időt tölts vele? Ha nem, akkor valószínűleg te is gondolkodtál már azon, hogy kellene valami hatékony opció arra, hogy beiktasd az életébe az elegendő mozgást. Ismerd meg a Ferplast Lab terméket és a hozzá kompatibilis tartozékokat!