Érdekeségek és információk az állatok tartásáról - kedvence.hu blog

Változatos megoldások, avagy milyen a jó kutyafekhely?

kedvence.hu
2022.04.08 09:00
Változatos megoldások, avagy milyen a jó kutyafekhely?

Amikor új kutya kerül a családba, az mindig egy izgalmas és meglehetősen embert próbáló feladat. Hiszen még új terepen mozgunk, hogy mit szeret vagy épp mi az, ami nem igazán kedves a számára. Ilyenek a kutyafekhelyek is, hiszen minden négylábúnak más a kényelmes.


 

A kínálatunkban kapható kutyafekhelyekről

Alapvetően többféle kutyafekhelyet ismerünk, melyek közül a kínálatunkban a legtöbb megtalálható. Többek között találhatsz nálunk kutyaszőnyeget, matrac stílusú kutyaágyat, fészek alakút, kutyakanapét vagy épp olyat, amibe alaposan el lehet bújni. Mivel ezeket a legtöbb kutya kedveli, ezért mi is tartjuk őket. Természetesen az, hogy a te kedvenced melyiket kedveli vagy fogja kedvelni, nagyban függ az állat habitusától és természetesen attól, hogy mekkora méretű kutyáról van szó. A kisebbek inkább szeretnek elbújni, vagy olyan fekhelyet választani, amiben biztonságban érzik magukat, mivel méretükből adódóan több veszély leselkedne rájuk a természetben.

Általánosságban elmondható, hogy minden kutyafekhely alkalmas arra, hogy bármilyen fajtájú kutya kényelmesen pihenjen rajta, de ahogy két egyforma ember nincsen, így minden kutya is mást szeret. Azok a kutyafekhelyek, melyek műanyag alapúak és abba kerül bele valamilyen bélés, nagyon praktikusak, hiszen bármilyen baleset éri a fekhelyet, elég csak kimosni a belső részt, de ettől függetlenül a műanyag még szabadon használható. Ezért a típusért igazán csak egy esetleges élősködőinvázió kapcsán leszel hálás, mivel nem tudnak benne megtelepedni.

A különböző szövetből készült kutyafekhelyek meglehetősen kényelmesek és nagy előnyük, hogy mivel vastagok, így a négylábú nem tud megfázni a padló felől. Arra azonban mindenképp érdemes ügyelni, hogy nedves bundával semmiképp se feküdjön bele a kedvenced, mivel ha megszívja magát nedvességgel a fekhely, utána az hűteni fogja a kutyát.

kutyafekhelyek nagy választékban!

A kutyafekhely az alapvető tartozékok egyike

Minden új családtag esetében fontos, hogy szem előtt tartsuk azt, hogy beszerezzünk a számára minden fontos kelléket. Vannak olyan kutyafelszerelések, amik minden esetben szükségesek egy négylábú érkezésekor. Egy megbízható minőségű kutya etető- és itatótál mindenképp alapkövetelmény, akárcsak egy jó minőségű kutyafekhely. Ugyanígy szükség van pórázra a biztonságos sétákhoz. Valamint néhány kutyajátékra arra az esetre, ha akár a lakásban, akár szabad területen játszani támadna kedvünk. Ezekből is igen színes választék áll a rendelkezésedre kínálatunkban, hogy megtaláld a kedvencednek a leginkább hozzá illőt.

Mindezeken kívül nagyon praktikus, ha még időben kiválasztod az ideális élősködőirtót, ami lehet nyakörv, por vagy különböző, bőrre fecskendezhető anyag. Ezek előnyeit csak akkor fogod igazán érezni, mikor kedvenced megússza a kullancsokkal való találkozást, vagy elmarad a bolhatámadás. Mivel az élősködők a kutya szőrén kívül elsődlegesen a kutyafekhelyben telepednek meg, ezért szükség esetén mindenképp fertőtleníteni kell az állatot és annak közvetlen környezetét. Mivel mind a kullancsok, mind a bolhák veszélyesek az emberre nézve is, ezért ezek ellen különös tekintettel kell eljárni.

Ha még nem találtad meg az ideális kutyafekhelyet a kedvenced számára, akkor keress minket bizalommal, hogy segíthessünk a választásban. Ha pedig meglévőt cserélnél, akkor válogass bátran kínálatunkból!

Ezeket olvastad már?

Jó minőségű, kényelmes kutyaágyak, fekhelyek
27
Dec

Milyen szempontok alapján, milyen kutyaágyak, fekhelyek közül válogathatunk kedvencünknek.

Milyen is az ideális fekhely kutyáknak?
27
Márc

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ahányféle négylábú, annyiféle alvási pozíció létezik, és mindegyik szempontjából más az ideális fekhely a kutyáknak.

 Melyek az alapvető kutyafelszerelések egy kölyökkutyához?
02
Jún

Úgy döntöttél, hogy egy kölyökkutyával lenne teljes az életed? Ma összefoglaljuk, hogy milyen kutyafelszerelés szükséges egy kis bundáshoz, hogy biztosan mindenkinek kényelmes legyen a közös kezdés!

Amikor a kutya biztonsági öv jobb, mint a szállítóbox
04
Aug

Végre eljött az év legjobban várt időszaka, és itt a lehetőség arra, hogy utazzunk. Igen ám, de hogy érdemes nekikezdeni a csomagolásnak és az utazásra való felkészülésnek, ha a négylábú házi kedvencünk is velünk szeretne jönni? Nézzük, hogyan szállíthatjuk biztonságosan a kutyánkat az autóban, avagy mire jó a kutya biztonsági öv!

-36%
Szállítás: 1 munkanap! Raktáron: 2 db
Kedvencekhez
19 999 Ft
31 040 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Egységár: 19 999 Ft/db
-35%
Szállítás: 1 munkanap! Raktáron: 3 db
Kedvencekhez
4 990 Ft
7 690 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Egységár: 4 990 Ft/db
-26%
Szállítás: 1 munkanap! Raktáron: 1 db
Kedvencekhez
9 990 Ft
13 490 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Egységár: 9 990 Ft/db