Érdekeségek és információk az állatok tartásáról - kedvence.hu blog

Miért válaszd a Royal Canin tápot?

kutya
Szűrés törlése
kedvence.hu
2022.07.05 17:52
Miért válaszd a Royal Canin tápot?

A Royal Canin kutyatáp szuper választás, ha azon gondolkodsz, hogy mivel tápláld megfelelően a négylábú kedvencedet. A márka által kínált eledelek nemcsak azért ideálisak, mert sokféle változatban elérhetőek. Az is mellettük szól, hogy mindent tartalmaznak, amire a kutyusodnak szüksége van.


 

Ahhoz, hogy a házi kedvenced jól érezze magát, nemcsak figyelemre és szeretetre van szüksége. A jó közérzetéhez szüksége van az életkorának és az egészségi állapotának megfelelő tápanyagokra, vitaminokra és ásványi anyagokra is. Ezeket pedig csak úgy biztosíthatod számára, ha a megfelelő minőségű tápokat és eledeleket választod.

Ezt az írásunkat a Royal Canin kutyatápok bemutatására szántuk, hogy ezzel is segítsünk neked az eledel vásárlásában. Ha tovább olvasol, akkor megtudhatod, hogy miért is annyira jók ezek a tápok, és miért érdemes mellettük döntened.

 

A Royal Canin márka nagy múltra tekint vissza

A Royal Canin kutya- és macskaeledel márka itthon csak az elmúlt években vált népszerűvé. Ugyanakkor fontos tudni, hogy a cég múltja egészen az 1960-as évekig nyúlik vissza. Azóta a tulajdonosok folyamatosan azon dolgoznak, hogy a lehető legjobb minőségű tápokat és eledeleket biztosítsák a házi kedvencek számára.

A hagyományos táplálást biztosító termékek mellett 2012-ben megjelentek azok az eledelek is, amiket allergiás kutyák is fogyaszthatnak. Ezekben könnyen emészthető tápszemcsék találhatók, amik nem terhelik a négylábúak gyomrát. Ennek köszönhetően pedig nem váltanak ki allergiás reakciókat náluk.

 

Royal canin tápok hatalmas választékban

 

Nagy választékban kapható

A Royal Canin termékek életkornak, kutyafajtának, érzékenységnek megfelelő táplálást biztosítanak. A cég ugyanis pontosan tudja, hogy nincs két teljesen egyforma állat. Ennek megfelelően figyelembe veszik az eltérő jellemzőket, és az eledeleket nagy választékban kínálják.

Vannak olyan termékek, amiket kifejezetten kölyökkutyák számára fejlesztettek ki. Ugyanakkor azok az eledelek is rendelkezésre állnak, amik az idősödő kutyák igényeire vannak szabva. Sőt, akár kutyafajták szerint is válogathatsz a kínálatból.

A Dachshund Adult kutyatáp például tökéletes választás felnőtt tacskók számára. Mivel a hosszúkás testükhöz rövid lábak párosulnak, így az ízületek védelmére nagy figyelmet kell fordítani. Ez a táp olyan tápanyag-kombinációt tartalmaz, ami hozzájárul az ízületek és a csontok védelméhez. Emellett pedig csökkenti az étvágyukat nagy aktivitás esetén is.

 

Az állatok egészségét támogatja

Hozzánk emberekhez hasonlóan a kutyák is húsevők, ami azt jelenti, hogy az étrendjükben fontos szerepet töltenek be a minőségi húsfélék. Ezek a tápok legfontosabb összetevői és számos más fontos tápanyagot is tartalmaznak. Többek között nyersfehérjéket, nyersolajokat és zsírokat, valamint nyersrostot és nyershamut. Emellett pedig vitaminokban, nyomelemekben és ásványi anyagokban is gazdagok, így maximálisan támogatják a négylábúak egészségét, megfelelő erőnlétét, közérzetét.

Láthatod, hogy a Royal Canin márka nagy hangsúlyt helyez a minőségre. Az általuk készített kutyaeledelek minden tekintetben megfelelnek a kutyák igényeinek. Mindent tartalmaznak, ami az egészségük megőrzéséhez szükségük van, az pedig már csak ráadás, hogy sokféle ízben kaphatóak.

Nálunk mindent beszerezhetsz, amire az állatodnak szüksége lehet, többek között a legjobb márkás eledeleket is.

A diétás kutyatápokról
13
Nov

Mikor meghalljuk, hogy diétás kutyatáp, akkor óhatatlanul is egy elhízott, szinte guruló eb képe villan fel az elménkben.

5 Tipp hogyan tartsd tisztán a kutya fogait
16
Szept

A kezeletlen fogbetegség fogvesztést okozhat, és fájdalmas tályogokhoz és szisztémás fertőzésekhez vezethet a kutya egész testében. Ez mindig rossz hír, különösen akkor, ha fokozott kockázata van az állkapocs károsodásának. Tehát hogyan tarthatjuk tisztán a kutyáink fogait? Íme néhány tipp!

Egy 4 hetes kutya bolhátlanítása otthon
11
Aug

Szerencsére Egy 4 hetes kutya bolhátlanítása könnyűszerrel megoldható. De lássuk, hogy honnan tudjuk, hogy most éppen bolhairtásra van szükség a kedvencünk életében!

Honnan tudjuk, hogy milyen a jó kutyatáp?
05
Ápr

A családok jelentős részében a kutyák szerves részét képezik a közösségnek, azaz inkább családtagként kezeljük őket, mintsem állatként. Akit pedig szeretünk, annak az életminőségét minden szempontból szeretnénk tökéletessé tenni. Éppen ezért minden felelős gazdiban jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon milyen a jó kutyatáp?

Szeretnék értesülni a legújabb blog cikkekről