Érdekeségek és információk az állatok tartásáról - kedvence.hu blog

Miért válaszd a Belcando Puppy kutyatápot?

kutya
Szűrés törlése
kedvence.hu
2022.08.09 18:55
Miért válaszd a Belcando Puppy kutyatápot?

Ezúttal a Belcando Puppy kutyatápok világába engedünk mélyebb betekintést. Mielőtt belekezdenénk a témába, elmondjuk, hogy mire kell figyelni egy kölyökkutya etetésekor. Ezt követően pedig minden fontos dolgot elárulunk, amit tudnod kell ezekről a nagyszerű kutyaeledelekről. Többek között arról is szó lesz, hogy miért lesz odáig érte a kutyusod.


 

Ha fontos számodra a négylábú kedvenced egészsége, akkor a Belcando Puppy kutyatáppal nem fogsz mellényúlni. Ezek prémiumminőségű kutyaeledelek, amik minden fontos tápanyagot tartalmaznak, amire egy kölyökkutyának szüksége lehet. 

Amíg a kutyád folyamatos növésben van kiemelt figyelmet kell fordítanod arra, hogy mivel táplálod. Nekik még fejlődésben van a szervezetük, ami azt jelenti, hogy bizonyos vitaminokra, ásványi anyagokra és aminosavakra fokozottan szükségük van. Ezt pedig figyelembe kell venned, amikor a minden szempontból tökéletes kutyatápot keresed.

 

Mire kell figyelni egy kölyökkutya etetésekor?

Nem sok aranyosabb dolog van a világon egy kiskutya kérlelő tekinteténél. Nem árt azonban gyakorolnod az ellenállást. Attól ugyanis, hogy a kutyusod vágyakozik az étel után, nem biztos, hogy szüksége is van rá.

Nagyon fontos még kiskorban hozzászoktatni ahhoz, hogy az étkezés egy adag kutyaeledel elfogyasztását jelenti. Ráadásul egy kölyökkutyát úgy érdemes etetni, hogy a napi adagját többször porciózzuk ki neki.

Nemcsak a táplálék mennyiségét, hanem annak minőségét is szem előtt kell tartani. Mindenképp olyan eledeleket érdemes választani, amik az aktivitásuknak megfelelően elegendő energiát nyújtanak számukra. Ez csak akkor lehetséges, ha a zsírokat, fehérjéket és szénhidrátokat a megfelelő arányban tartalmazzák.

Belcando egészséges kölyökkor

Mit érdemes tudnod a Belcando Puppy kutyatápról?

A Belcando Puppy kutyatápok kizárólag friss, válogatott alapanyagokból készülnek. A minőségi húsok mellett létfontosságú vitaminokat és más értékes összetevőket, például szőlőmaglisztet és azték zsályamagot is tartalmaznak. A táp mérete, állaga is a kiskutyákra van szabva, így nem esik nehezükre elfogyasztani azokat.

Ami pedig az ízüket illeti, az is 100%-ban rájuk van szabva, hogy tökéletes ízélményt nyújtsanak számukra. Ez a Belcando Puppy táp például baromfi színhússal készül, emellett pedig kukoricát, rizst, tojást és ropogós zöldségeket is tartalmaz. Valamennyi kutyafajtának remek választás egészen 4 hónapos korig, sőt a kis testű kutyák számára 12 hónapos korig megfelelő táplálást tesz lehetővé.

Belcando Puppy Gravy kiszerelései

Miért fogja nagyon szeretni a kutyusod?

Ezeknek a prémium tápoknak először a látványa és az illata fogja megragadni a kis kutyád figyelmét. Majd pedig rövidesen ráveti magát, amikor is az eledelek állagát és ínycsiklandó ízét is megtapasztalja. A különleges ízvilág és a kellemes textúra együttesen utánozhatatlan élményt ad számára. Ennek köszönhetően pedig nem is lesz kérdés számára, hogy ez lesz az egyik kedvenc ebédje vagy vacsorája.

Láthatod, hogy a kölyökkutyák etetése sokkal nagyobb odafigyelést igényel, mint a felnőtt ebeké. Nagyon fontos például, hogy egy nap többször kevesebb adagot adj neki. Emellett pedig az is lényeges, hogy az eledelek magas minőségűek és könnyen emészthetőek legyenek számára.

Ha még nem tudod, honnan is szerezhetnéd be ezeket a termékeket, akkor bátran nézz körül nálunk! A Belcando Puppy kutyatápok mellett más tápokat, sőt hasznos kiegészítőket is találsz, amik megkönnyítik a kutyával töltött mindennapokat.

Ezeket olvastad már?

Miben más egy kölyökkutya fürdetése, mint egy felnőtté?
18
Nov

Jó hír, hogy szinte semmiben nem különbözik a kölyökkutyák fürdetése a felnőttekétől, maximum abban, hogy milyen fürdetőt használunk. Lássuk, hogy mit is kell tudni erről a készítményről!

 Melyek az alapvető kutyafelszerelések egy kölyökkutyához?
02
Jún

Úgy döntöttél, hogy egy kölyökkutyával lenne teljes az életed? Ma összefoglaljuk, hogy milyen kutyafelszerelés szükséges egy kis bundáshoz, hogy biztosan mindenkinek kényelmes legyen a közös kezdés!

Melyik a legjobb kutyatáp kölyöknek?
03
Febr

Mikor először kerül a házhoz a választott kis kedvenc, mindenkiben felmerül a kérdés, hogy vajon melyik a legjobb kutyatáp kölyöknek. Mivel etessem? Hogyan etessem?

5 tipp, hogyan szoktasd hozzá kutyád a higiéniás ápoláshoz
27
Febr

A tiszta kutyusok általában egészségesebb kutyák, de a jó higiénia gyakorlása bizony gyakorlatot igényel!

Szeretnék értesülni a legújabb blog cikkekről