Szűrés
Termék tipus
Száraz Eledel Kiszerelés Válassza ki a keresett töltet súlyú terméket a csúszka segítségével (-tól -ig).
0 kg - 20 kg
Nedves Eledel Kiszerelés Válassza ki a keresett töltet súlyú terméket a csúszka segítségével (-tól -ig).
0 g - 1 200 g
Életkor Válaszd ki kedvenced korát!
Textúra
Speciális igény Válassz táplálkozási mód vagy speciális igény szerint!
Ízesítés
Állat fajtája? Itt ki választhatod kedvenced fajtáját. például:
  • tacskó
  • perzsa macska
  • szakálas agáma
  • hullámos papagáj stb.
Termék státusza

Leonardo száraz és nedves macskatáp

Leonardo száraz és nedves macskaeledelek

Ezen az oldalon várnak a Leonardo száraz és nedves macskaeledelek! A macskák táplálása mindenképp kiemelt figyelmet igényel, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy mivel eteted bársonytalpú kedvencedet!

Ha te is azok közé tartozol, akik szeretik a legjobbat adni macskájuknak, akkor mindenképp javasoljuk, hogy nézz körül itt, mivel a Leonardo száraz és nedves macskatápok garantáltan elnyerik kedvenced tetszését! Nem csak széles ízválasztékban várnak mindenkit, hanem garantáltan a legjobb összetételben járulnak hozzá a cicák egészségéhez. Ha nem hiszed, ismerd meg jobban a Leonardo tápokat!

Tovább
 

A macskák jellemzően ragadozók, így nem csoda, hogy előnyben részesítik a húst a különböző gabonákkal és más növényekkel szemben. Ezt természetesen fel kell ismerniük a macskatáp gyártóknak is, hogy maximálisan kiszolgálhassák a cicák igényeit és a gazdák elvárásait. Éppen ezért a Leonardo száraz és nedves macskatápok mindegyike nagy mennyiségben tartalmaz színhúst, illetve annak különböző formáit.

Milyenek a Leonardo száraz és nedves macskaeledelek ízei?

Mivel minden macska más, így nem meglepő, hogy mindegyik számára eltérő a kedvenc ízvilág. Pont ezért kapható a Leonardo macskatáp igen széles választékban. Bár ebben az esetben lehet, hogy próbálkoznod kell, hogy megtaláld a macskádhoz leginkább illőt, de ha megvan, akkor évekre letudtad a problémát. Furcsán hangozhat, de a macskák képesek akár évekig ugyanazt a tápot enni, mivel ha valami egyszer elnyerte a tetszésüket, akkor azt nem szívesen változtatják. Találd meg te is a kedvencednek megfelelő eledelt!

Előfordulhat, hogy nem tudod eldönteni, hogy jellemzően száraz vagy nedves tápot válassz kedvencednek. Sokak számára ez dilemma, hiszen a száraztápot állandóan elöl lehet hagyni, és akkor csipeget belőle a bársonytalpú, amikor csak szeretne. Ebben az esetben mindig sok víznek kell az itatójában lenni, mivel a száraztáp nem tartalmaz nedvességet, így a macskának innia is kell mellé, hogy ki ne száradjon. A különböző nedves tápok bővelkednek folyadékban, de nagy hátrányuk, hogy rövid időn belül megromlanak, ha kibontjuk. Így érdemes csak olyankor adni a cicának, ha éhes és tudjuk, hogy az utolsó falatig mindet el fogja pusztítani. Te melyik mellett teszed le a voksodat?

A Leonardo száraz és nedves macskatápok nem véletlenül kaptak helyet a legjobb minőséget képviselő Top termékeink között, hiszen ebbe a kategóriába csak a kiemelt minőségű felszerelések kerülhetnek. Természetesen a különböző életkoroknak és helyzeteknek megfelelő tápokkal is kedveskedhetsz a cicádnak. Olvass tovább és tudd meg, hogyan rendelhetsz, mert ha még ma leadod a rendelést, rövid időn belül nálad lehet a választott táp!

Keresés és rendelés

Nálunk könnyen szűkítheted a keresésed találatait, mivel szűrőink igen sokféle lehetőséget biztosítanak. Az egyik ilyen, hogy kiválaszthatod, hogy száraz vagy épp nedves tápot keresel. Sőt, ha kiválasztod kedvenced életkorát vagy épp élethelyzetét (kismama, esetleg valamilyen érzékenységgel küzdő), akkor kifejezetten csak a neki való termékeket fogod megtalálni. Ízesítés szerint is keresgélheted a megfelelőt, hiszen van lazacos, marhás, pulykás, nyulas, de még májas is és még ezen felül is nagyon sokféle macskatáp. A macska fajtájára is kereshetsz, de ezek a Leonardo száraz és nedves macskatápok jellemzően minden macska számára tökéletes és ízletes táplálékot nyújtanak.

Ha megtaláltad a négylábúd számára megfelelőt, akkor válaszd ki és tedd a kosárba, majd irány a pénztár! Fizethetsz online bankkártyával, előreutalással és utánvéttel egyaránt. Válassz kedvencednek olyan macskatápot, amivel garantáltan örömet szerzel neki!

Tovább