Érdekeségek és információk az állatok tartásáról - kedvence.hu blog

Kutya az autóban, avagy mikor jó a Ferplast Atlas Car 100?

kutya
Szűrés törlése
kedvence.hu
2022.05.20 19:14
Kutya az autóban, avagy mikor jó a Ferplast Atlas Car 100?

Napok kérdése, hogy beköszöntsön az igazi nyár, ami minden ember számára a szabadságot jelenti. Természetesen bőven akadnak, akiknek ilyenkor indul be igazán az élet, de akinek kutyája van, az tudja, hogy itt az ideje a kirándulásoknak. Te is Ferplast Atlas Car 100-zal szállítod a kedvenced a kocsiban? 


 

Utazás az autóban 

A biztonságos utazás egyik lételeme az, hogy nemcsak magunkat rögzítjük megfelelően az autóban, hanem a kedvencünknek is megadjuk ezt a lehetőséget. Sokszor látni, hogy a kutya a vezető ablakán lógatja ki a fejét, ami nemcsak balesetveszélyes, de rendkívül egészségtelen is az állat szempontjából. Ennek során a kutya könnyen megfázhat, a szeme huzatot kaphat, vagy épp az arcába csapódhat egy-egy nagyobb bogár is. Ha ez megtörténik, az állat megijed és onnan már nehéz elkerülni egy balesetet. Éppen ezért mindannyiunk érdeke, hogy az állat jól rögzítve legyen az autóban, hiszen az esetleges ijedtségből fakadó sérülések könnyebben megelőzhetőek, nem is beszélve arról, hogy sokkal jobbak a túlélési esélyei egy baleset bekövetkezése esetében. Már egy kutya biztonsági övvel is sokat tehetünk az állat épsége érdekében, de a legjobb megoldás, ha egy zárt rendszerben rögzítjük. Ehhez nyújt hatékony megoldást a Ferplast Atlas Car 100 szállítóbox. 

 

A szállítóboxok nagy előnye, hogy egy merev fal veszi körül az állatot, így nem csapódhat az utastérben esetleg az üvegnek, vagy repülhet ki a kocsiból. Ezeket tarthatjuk a hátsó ülésen bekötve, illetőleg a csomagtartóban is, attól függően, hogy milyen kialakításút vásárolunk, illetve mit preferál a kutya. Vannak olyan ebek, amik szeretik látni az utat és nézelődni, míg akadnak olyanok is, melyeket nem zavar, hogy semmit sem látnak. 

Ferplast Atlas Car Kutyaszállító box a kényelemért

 

Biztonságban a csomagtartóban, avagy Ferplast Atlas Car 100

A csomagtartóban való utaztatás valamilyen szinten biztonságosabb, mint az utastérben, hiszen egy kisebb helyen kerül elhelyezésre a szállítóbox. Az állat méretétől függően a kínálatunkban elérhető többféle változatban, így a yorkitól a németjuhászig minden mérethez megtalálhatod a megfelelőt. A Ferplast Atlas Car 100 szállítóboxban akár két közepes testű kutyát is maximális biztonsággal helyezhetünk el, a lényeg, hogy ebben az esetben egy elválasztó panel szükséges hozzá. Ehhez a szállítóboxhoz külön meg kell rendelni, de az eggyel nagyobb eszköz esetében már szerves részét képezi a szállítóboxnak. 

 

A kutyák maximális kényelme és a megfelelő szellőzés érdekében széles rácsokkal rendelkezik, így bár az állat feje nem fér ki rajta, de biztosítja az ideális légáramlást. Mivel a legtöbb gazdi szereti magával vinni a kutyájának a kedvenc játékait, illetve a jutalomfalatokat, ezért kifejezetten nagy hasznát vehetjük a praktikus tárolórekeszeknek is. Ha igazán kényelmesen szeretnénk utaztatni kedvencünket, akkor praktikus választás lehet a tartozékként rendelhető Jolly szövetpárna is. A Ferplast Atlas Car 100 szállítóbox maximális terhelhetősége 40 kg, így az ennél nagyobb testű kutyák esetében inkább a Ferplast Atlas Car Maxit érdemes választani. 

 

Ha még nem találtad meg kedvenced számára az ideális szállítóboxot, akkor se csüggedj, hanem keress minket elérhetőségeinken, hogy tapasztalatunkkal segíthessünk kiválasztani a számotokra megfelelőt!

 

Ha neked is a biztonság az első a közlekedésben, akkor számotokra is ideális lesz a Ferplast Atlas Car 100! 

Ezeket olvastad már?

 Melyek az alapvető kutyafelszerelések egy kölyökkutyához?
02
Jún

Úgy döntöttél, hogy egy kölyökkutyával lenne teljes az életed? Ma összefoglaljuk, hogy milyen kutyafelszerelés szükséges egy kis bundáshoz, hogy biztosan mindenkinek kényelmes legyen a közös kezdés!

Amikor a kutya biztonsági öv jobb, mint a szállítóbox
04
Aug

Végre eljött az év legjobban várt időszaka, és itt a lehetőség arra, hogy utazzunk. Igen ám, de hogy érdemes nekikezdeni a csomagolásnak és az utazásra való felkészülésnek, ha a négylábú házi kedvencünk is velünk szeretne jönni? Nézzük, hogyan szállíthatjuk biztonságosan a kutyánkat az autóban, avagy mire jó a kutya biztonsági öv!

Jó minőségű, kényelmes kutyaágyak, fekhelyek
27
Dec

Milyen szempontok alapján, milyen kutyaágyak, fekhelyek közül válogathatunk kedvencünknek.

Minden kutyának más a megfelelő kutyahám
14
Jún

Ideje egy megfelelő hámot beszerezned a négylábúdnak, mivel egy igazi kis szabadulóművész? Mivel még nem foglalkoztál a kérdéssel, így nem igazán tudod, hogy milyen is lenne a megfelelő. Most bemutatjuk, hogy milyen típusú kutyára melyik kutyahám való.

-41%
Szállítás: 1 munkanap! Raktáron: 1 db
Kedvencekhez
Ferplast Milu 35 szállító táska
Ferplast Milu 35 szállító táska
Ferplast Milu 35 szállító táska
Ferplast Milu 35 szállító táska
7 999 Ft
13 480 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Egységár: 7 999 Ft/db
-37%
Szállítás: 1 munkanap! Raktáron: 1 db
Kedvencekhez
Ferplast Milu 40 szállító táska
Ferplast Milu 40 szállító táska
Ferplast Milu 40 szállító táska
Ferplast Milu 40 szállító táska
9 990 Ft
15 890 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Egységár: 9 990 Ft/db