Szűrés
Állat tipus Milyen kedvenced van?
Termék tipus
Állat fajtája? Itt ki választhatod kedvenced fajtáját. például:
  • tacskó
  • perzsa macska
  • szakálas agáma
  • hullámos papagáj stb.
Márka név márka név
Termék státusza

Versele-Laga Nature rágcsáló eledelek

Ha egészséges és finom magkeveréket keresel a kedvencednek, akkor megtaláltad a legjobb helyet. A Versele-Laga Nature rágcsálóeledelek nagyon nagy mértékben tartalmaznak különféle magokat, amik a rágcsálók és a törpenyulak számára a legjobb hatást fejtik ki.

Természetes összetevőiknek hála vitaminokban, tápértékben és rostban gazdagok, így felelnek az egészséges emésztésért. Azt pedig minden felelős gazdi tudja, hogy az állatok egészsége az emésztésnél kezdődik, hiszen így lesz még az állat szőre is sűrű és ragyogó.

Tovább

Kinek keresed az eledelt?

Kedvence
 

Aki rágcsálókat tart, az minden bizonnyal tisztában van azzal, hogy a körmökön túl a hörcsögöknek, tengerimalacoknak, nyulaknak a foga is állandó jelleggel nő. Ennek köszönhetően szinte egész napos rágcsálásra van szükségük, aminek során a foguk kopik, így nem nő akkorára, ami miatt az állat ne tudna táplálkozni.

Mit egyen az állat, avagy miért jók a Versele-Laga Nature rágcsálóeledelek?

Mivel a rágcsálók többsége a friss zöldségeken és gyümölcsökön túl a különféle magkeverékeket preferálja, így logikus, hogy annak mindig kell az etetőtálban lennie. Amennyiben ez elé van téve, akkor egész nap tud belőle csemegézni. Persze az sem mindegy, hogy milyen magkeverékkel etetjük kedvencünket.

Fontos, hogy tartalmazzon az egészséges fejlődéshez szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat, valamint kellő rostanyagot a megfelelő emésztésért és székletért. A Versele-Laga Nature rágcsálóeledelek pontosan így lettek kifejlesztve, ezért rágcsáló kiskedvencünk élvezettel fogja fogyasztani. Próbáld ki ezeket az egészségesen elkészített termékeket és hidd el, a házikedvenced nem is szeretne majd mást enni ezeken kívül!

Mivel a tengerimalacok és a törpenyulak egyaránt kedvelik a zöld szénát, így nem meglepő, hogy ez is helyet kapott az eledelek között. A magas minőségű zöld széna fokozott rosttartalommal tartja egyensúlyban az állatok emésztését és a fogak növekedését. Ha valami száraz és egészséges rágcsálnivalót adnál kedvencednek, mindenképp próbáljátok ki ezt a finomságot!

Hogyan rendelj?

A Versele-Laga Nature rágcsálóeledelek igen népszerűek, és ahogy látható, elég széles kört ölelnek fel. További termékeinket keresd top márkáink között!

Ahhoz, hogy szűkíthesd a keresést, a baloldali szürke sávon beállíthatod az állat fajtáját, aminek tápot keresel, de akár azt is, hogy mi az, amire szükséged van. Ebben az esetben csak a szűrésnek megfelelő találatokat fogod látni, így jóval könnyebb lesz a választás. Használd biztonsággal a szűrőinket, mert rengeteg időt spórolhatsz azzal, ha tudod, hogy mit keresel!

Megtetszett valamelyik termékünk? Ha így van, akkor nincs más dolgod, mint rákattintani a képére vagy a nevére, és máris minden tekintetben bővebb információhoz juthatsz róla. Mivel mi abban hiszünk, hogy az embernek mindig tudnia kell, hogy mit vásárol, főleg, ha egy másik élőlény számára teszi, ezért igyekszünk termékeink mellett minél informatívabb képet nyújtani az adott dologról.

Ha elnyerte a tetszésedet, amit találtál, akkor nincs más dolgod, mint betenni a kosaradba, és ha úgy érzed, hogy befejezted a vásárlást, akkor indulhat a fizetés. Oldalunkon többféle fizetési mód elérhető, többek között fizethetsz online bankkártyával, utalással, illetve akár utánvéttel is. Szállítási módjaink szintén elég sokszínűek, ráadásul 20.000 forint felett a szállítási költséget is mi álljuk.

Ne habozz, válaszd ki kedvencednek a számára legjobb Versele-Laga Nature rágcsálóeledelek egyikét, és azt fogod észrevenni, hogy más magkeveréket már nem is szeretne fogyasztani!

Tovább