Szűrés
Termék tipus
Ízesítés
Márka név márka név
Gyártó Gyártó
Méret
Termék státusza

Jutalomfalat kistestű kutyáknak

Mindig jutalmazd leghűségesebb kis barátodat a számára legmegfelelőbb kutya jutalomfalatokkal, fogtisztító rudak és ínyencségekkel.

A jutalomfalat kistestű kutyáknak készült finom és tápláló csemegék, amelyek segíthetnek motiválni a kutyát és erősítik a kapcsolatot kutyus és gazdi között. Kicsi méretük miatt ideálisak jutalomként vagy az étrend kiegészítéseként, és számos ízben és változatban kaphatóak. A jutalomfalat kistestű kutyáknak egy egészséges opció, amellyel lehetősége van a kutyájának kívül-belül megörvendeztetni, és figyelmét is ráirányítani a kívánt viselkedésekre.

Tovább

Kutya mérete:

Kedvence
 

​Minden kis cirkáló finom és egészséges kutya csemegéket érdemel, hogy különlegesnek és szeretve érezze magát. Akár egy aktív kis kölyökkutyát idomítasz vagy ha kutyád most adta a legtökéletesebb pacsit, a jutalom csak is a legfinomabb csemege lehet. A jutalmazás csodálatos módja annak, hogy megerősítsd kedvenceddel fennálló kapcsolatodat. Finom bónuszt adj a jó viselkedésért cserébe vagy nézd meg, ahogy ugrál amikor neked örül. Nem számít, miért adsz finom jutifalatokat a kutyádnak az étkezések között, a kedvence.hu-n minden kedvencüket megtalálod.

Az iparág legjobb jutalomfalat márkáinak hatalmas választékát kínáljuk. Polcainkon és a webshopon végtelen sokasága található a kutya finomságoknak, a rágható rudaktól az egészséges kutya csemegéken keresztül minden korosztály számára. Még azok a kölykök is, akiknek korlátozott összetevőkből álló étrendre van szükségük, vagy kerülniük kell bizonyos összetevőket. Választhatsz a finom jutifalatok közül. Lehet az gabonamentes, gluténmentes vagy csak egy fehérje forrást tartalmazó és még sok más variáció.

Néhány a legnépszerűbb jutalomfalatok közül:


Nem számít melyiket szereti! Nálunk minden ízletes és egészséges kutya jutifalatot megtalálsz "kicsikédnek". A falatkák segíteni fog kutyádnak elérni a célokat, megtanulni új trükköket, vagy egyszerűen különlegesnek érezni magát. Több okból használhatsz finomságokat. Például vannak olyan kutyakiképzéshez használható apró finomságok, amelyek egy falatra lenyelhetőek. Így megjutalmazható a jól végzett munka. Ezenkívül a kedvence.hu egyéb, speciális célokra szolgáló snackek széles választékát is kínálja. Vannak amelyek segítségével gondoskodhatsz kutyád szájának egészségéről. A kutyáknak természetes késztetése rágás. A finomságok rágása közben lekaparják a lepedéket és a fogkövet a fogakról. Léteznek ropogós kutya csemegék, amelyek nem csak eltávolítják a lepedéket, de még frissebb leheletet is biztosítanak. Egyes préselt csontok segítenek abban, hogy kedvenced egy ideig elfoglalt legyen. Elméje pedig munkában maradjon és ne unatkozzon.

Ne felejtsd el megajándékozni kiskutyádat születésnapjára vagy különleges alkalmakra!

Vannak kutyádnak speciális igényei?

Különleges falatokat is kínálunk, amelyek támogatják az ízületeket és a mobilitást, a bőrt és a szőrzetet, vagy érzékeny gyomrot.

Végtelen lehetőség áll rendelkezésedre, ha olyan egészség​es ​finomságokról van szó, amelyek segítségével jutalmazhatod kedvenced. Talál​j ​rá nálunk az egészséges kutya​ ​​jutifalatokra! Beleértve a ​megfizethető csemegéket, a fog​tisztító finomságokat, amelyeket kutyá​d imádni fog, és ​Te is szívesen ad​sz​ majd ​neki.

A kedvence.hu az egyes jutalomfalat fajták ízeinek széles választékát kínálja, így kutyád kedvenc ízeit ajánlhatod! A húsos ízektől, mint a csirkés, a kacsás vagy a marhahúsos, de igazi finomság a csoki vagy a joghurtos drops is.

Kattints ide és nézd meg kutyaeledel választékunkat is!

Tovább