Kedvence.hu Garancia Plussz szolgáltatás

Feliratkozás hírlevélre általános

Válaszd a KEDVENCE.HU Garancia Plussz szolgáltatást

A kedvence.hu által forgalmazott készülékek maradéktalanul megfelelnek a törvényben meghatározott fogyasztóvédelmi előírásoknak, meghibásodás esetén a gyártó által vállalt jótálási időt biztosítjuk!

GYÁRTÓI GARANCIA/JÓTÁLLÁS:

Amennyiben gyártói jótállással vásárolta a készüléket, jár hozzá:

  • ÁFA-s számla
  • Hivatalos, Magyar, kitöltött, lepecsételt garancialevél
  • Magyar nyelvű használati útmutató
  • legalább** 14 napos visszavásárlási garancia vagy elállási jog
  • 1-6 év gyártói garancia ***
  • ** = Egyes termékeinket magasabb, akár 60 naptári napos kupon csere garanciával is megvásárolhatóak.
  • ***= A természetes és nem természetes személyek vásárlása esetén a gyári garancia időtartama eltérő lehet, erről minden esetben a garancialevélen talál pontos információt.

KEDVENCE.HU Garancia Plussz

A gyártói jótállást, a teljeskörű KEDVENCE.HU Garancia Plussz kiterjesztett jótállással 6, 12 vagy 24 hónappal egészítjük ki.

Ami elromolhat, az bizony el is romlik...

Önnel is előfordult már, hogy a megvásárolt termék pár nappal a gyári garancia lejárta után romlott el? Bosszantó hiba, arról nem is beszélve, hogy egy egyszerű szervízelés kiszállással együtt mindjárt 10-15 000 forintot vesz ki a pénztárcájából.

Megóvjuk a nem várt költségektől!

A KEDVENCE.HU Garancia Plussz Szolgáltatással akár 24 hónapig is nyugodtan alhat, a megvásárolt készüléke miatt nem kell aggódnia. Hiba esetén a javítás ÖSSZES költsége minket fog terhelni.

A KEDVENCE.HU Garancia Plussz azt jelenti, hogy a megvásárolt termék jótállási idejét (a gyári garancián felül) 6, 12 vagy 24 hónappal egészítjük ki (pl. egy 2 év gyári jótállásos készülék esetében ez akár +2 évet jelent)

A KEDVENCE.HU Garancia Plussz feltételeiről ide kattintva bővebben is olvashat.

A KEDVENCE.HU Garancia Plussz kizárólag akkor érvényes, ha Ön a megvásárolt, szerződésben szereplő termék gyári garanciáján felül, a gyártó által egyes esetekben felkínált kiterjesztett jótállást a gyártó által megadott elektronikus felületen érvényesítette, és az ehhez szükséges dokumentumokat megkapta.

A KEDVENCE.HU Garancia Plussz jótállással felruházott készülék megvásárlásával Ön automatikusan elfogadja a KEDVENCE.HU Garancia Plussz jótállás feltételeit és szabályait, amelynek részleteit itt olvashatja.

A KEDVENCE.HU Garancia Plussz garanciával kizárólag természetes személyek élhetnek, nem természetes személy, azaz cég esetében nem áll módunkban ezt biztosítani.

zöld csík

-12%
Szállítás: 1 munkanap! Raktáron: 4 db
Kedvencekhez
2 199 Ft
2 510 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Egységár: 2 199 Ft/db