Szűrés
Termék tipus
Ízesítés
Termék státusza

Doggy Joy kutya jutalomfalatok

A Te legjobb kutyakiképző segéded a Doggy Joy!

A Doggy Joy csapata több mint 15 éves tapasztalattal rendelkező állatorvosokból, takarmányozási és gyártási szakemberekből áll. Akik a jutalomfalatokra és kutya finomságokra koncentrálnak. Gondosan kidolgozott állatorvosilag összeállított receptúrákkal, csak is a legjobb minőségű alapanyagokból választva készítik kutyusod minden napi jutifalatát, hogy Te legjobbal jutalmazd kutyádat. Nézz körül nálunk és kényeztesd kedvencedet Doggy Joy-al!

Tovább

Kutya mérete:

Kedvence
 

Csemegék, jutalomfalatok és fogtisztító rágókák kutyák számára, a kutyák egészsége a legfontosabb cél a termékek előállítása során! A természetes alapanyagok és a különleges receptúrák teszik a kutyák számára ellenállhatatlanná a Doggy Joy finomságait. Amelyek kiválóan beépülhetnek a mindennapi kényeztetésbe, közös sétákba, együttlétek élvezetesebbé tételébe, valamint kutyánk képzésébe. Hiszen kedvencünknek az engedelmességért cserébe adhatunk egy igazán egészséges jutalomfalatot.

Az Te legjobb kutyakiképző segéded a Doggy Joy!

Doggy Joy termékek előnyei:

  • 100%-ban természetes
  • A legjobb minőségű húsból készült finomságok
  • Állatorvos által készített receptek
  • Kiváló minőségű visszazárható légmentes csomagolás
  • Kézzel készített finomságok a minőség érdekében

A Doggy Joy finomságok kizárólag gazdaságban tenyésztett állatok húsából készülnek, glutént, színezéket, ízesítőt vagy egyéb adalékanyagokat nem tartalmaznak, ezért hipoallergénnak minősülnek, és minden kutyának ajánlottak.

Csakúgy, mint az emberek, a kutyák is eltérő ízléssel, táplálék preferenciákkal rendelkeznek. A Doggy Joy ízek és fehérje források széles választékát kínálja, amelyek minden kutyát biztosan kielégítenek. A termékek nem csak a felhasznált húsfajtákban különböznek, hanem érdekes és szabálytalan formájukban, textúrájukban és keménységükben is, hogy minden kutya ízlését kielégítsék.

A Doggy Joy finomságok olyan kiegészítő táplálékok, amelyeket mindig friss ivóvízzel kell kínálni. A Doggy Joy finomságok ideálisak kutyája edzési folyamatához. Az edzési folyamathoz javasoljuk a legpuhább, könnyen osztható típusok kiválasztását. Ne feledd, hogy a kutyádat minden alkalommal meg kell jutalmazni, amikor kérésed teljesíti.

Hogyan rendelj a kedvence.hu-tól?

Ha megtetszik valamelyik Doggy Joy termék, akkor kattints a képre vagy a feliratra, hiszen ennek köszönhetően egy olyan oldalra érkezel, ami részletes információval szolgál az adott termékkel kapcsolatban. Itt mindent megtalálsz, amire csak kíváncsi lehetsz. Amennyiben úgy érzed, hogy kedvedre, illetve a kedvenced kedvére való a termék, akkor nincs más hátra, mint megrendelni!

Tedd a kosárba, és folytasd a vásárlást, vagy éppen menj a pénztárhoz, hogy kifizesd a tartalmát! Ebben az esetben választhatsz, hogy rendelkezel-e regisztrációval, ha nem, akkor szeretnél-e, vagy pedig vendégként vásárolsz tovább. Minden opciónak megvan a maga előnye, így a döntés a te kezedben van! Ha úgy érzed, légy tagja vásárlóink népes táborának!

A fizetési lehetőségek közül is több áll a rendelkezésedre, azaz fizethetsz bankkártyával, átutalással és utánvéttel is. Ha több mindent vásárolsz, mindenképp tartsd észben, hogy 20.000 forint felett mi fizetjük a szállítást, így az nem téged terhel. A különböző szállítási módoknak megfelelően a szállítási idő is 1-5 munkanapot vehet igénybe.

Válassz Doggy Joy minőségi jutalomfalatai közül, az biztos, hogy kedvenced garantáltan hálás lesz a kiemelkedő gondoskodásért!

Tovább