Szűrés
Állat tipus Milyen kedvenced van?
Termék tipus
Száraz Eledel Kiszerelés Válassza ki a keresett töltet súlyú terméket a csúszka segítségével (-tól -ig).
0 kg - 23 kg
Nedves Eledel Kiszerelés Válassza ki a keresett töltet súlyú terméket a csúszka segítségével (-tól -ig).
100 g - 900 g
Életkor Válaszd ki kedvenced korát!
Test méret Válaszd ki kedvenced felnőtt kori test méretét!
Speciális igény Válassz táplálkozási mód vagy speciális igény szerint!
Ízesítés
Állat fajtája? Itt ki választhatod kedvenced fajtáját. például:
  • tacskó
  • perzsa macska
  • szakálas agáma
  • hullámos papagáj stb.
Márka név márka név
Termék státusza

Belcando száraz és nedves kutyatáp

Belcando száraz és nedves kutyaeledel

Ismerd meg a Belcando száraz és nedves kutyaeledel kínálatunkat! Négylábú kedvenced táplálása mindig egy felelősségteljes és fontos feladat. Egy gondos gazdi nem ad akármit a kutyájának, hiszen jól tudja, hogy csak a jó minőségű eledeltől lesz egészséges és boldog az eb.

Belcando kutyatáp kínálatunk tökéletesen fedezi ezeket az igényeket. Hogy az egyensúly meglegyen, mindkét típusból, a száraz és nedves tápokból is tartalmaz a kínálatunk épp elég variációt, így minden kutyának a vágya biztosan teljesül. Ha a legjobbat keresed kedvencednek és azt szeretnéd, hogy aktív, fényes szőrű és elégedett legyen, akkor alaposan nézz körül az oldalon!

Tovább
 

Bár a kutyák etetésében a mai napig nincs egyetértés, hiszen van, aki a tápokra szavaz, míg másoknak a házikoszt a nyerő és olyanok is vannak szép számmal, akik a nyers hússal való táplálás elkötelezett hívei. Nem a mi tisztünk igazságot tenni, hisz mindenki maga tudja, ám mégis javasoljuk, hogy nézz körül nálunk és találd meg az igazit!

Belcando száraz és nedves kutyaeledel: melyiket válaszd?

Örök dilemma, hogy a nedves vagy a száraz kutyatáp a jobb a négylábúnak, ezért eláruljuk, hogy mindkettőre szüksége van! Ha csak egyikkel táplálod, akkor azzal egyáltalán nem teszel jót hosszútávon az állattal. Arról nem is beszélve, hogy mindkettőt meg lehet unni, ha csak azt eszi az állat, így törekedj a változatosságra! Azt persze ki kell tapasztalni, hogy melyik ízvilág az, ami a te kutyádnak leginkább bejön, de ez minden esetben kísérletezés kérdése. Top márkáink között találod a Belcando száraz és nedves kutyatápokat, de ajánljuk, hogy nézz körül a főkategóriában is!

Ha csak száraz kutyatápot adsz a kedvencednek, az nagyon nem jó, mivel nem jut megfelelő mennyiségű folyadékhoz az állat szervezete. Az állatok keveset isznak külön az itatóból. Legtöbb esetben az ételek nedvességtartalma az, amiből a vízigényük egy jelentős részét nyerik. Éppen ezért egy csak száraztápra épülő étrend rövid időn belül szoruláshoz, majd a későbbiekben az állat kiszáradásához vezethet.

Természetesen a száraz tápra mindenképp szükség van, mivel sokáig eláll és örömmel falatozzák a négylábúak napközben is. A Belcando száraz és nedves kutyatápok között rengeteg variációt találsz, így nézz körül alaposan és találd meg, hogy mi illik kedvenced ízléséhez a legjobban!

Tovább