Szűrés
Állat tipus Milyen kedvenced van?
Termék tipus
Életkor Válaszd ki kedvenced korát!
Állat fajtája? Itt ki választhatod kedvenced fajtáját. például:
  • tacskó
  • perzsa macska
  • szakálas agáma
  • hullámos papagáj stb.
Márka név márka név
Termék státusza

Versele-Laga Country's Best dísz- és háztáji állateledelek

A Versele-Laga Country's Best termékei kifejezetten az háztáji és a házkörüli díszállatok igényeit figyelembe véve lettek kifejlesztve. Kínálatunkban megtalálhatóak a legkiválóbb minőségű takarmányok és egyéb termékek a tyúkoktól a nyúlakon át egészen a díszmadarakig.
Ezekben a takarmányokban csak a legjobb összetevőket használják, amelyek biztosítják a megfelelő tápanyagokat a háztáji állatok számára. Minden termék tápértéke és összetétele gondosan kiválogatott, hogy megfeleljen az állatok igényeinek és egészségügyi állapotának.

Tovább
 

A Country's Best legjobb összeállítás a természetből haszonállataid számára

Az egészséges és elégedett állatok titka azonban nem csak az étel minőségén múlik. A megfelelő higiéniai körülmények és az állatok számára megfelelő életteret biztosító eszközök szintén fontosak. Ennek megfelelően kínálatunkban megtalálhatóak a különböző életkörülményeknek megfelelő itatók, takarók, ketrecek, almotartók és egyéb eszközök is.

A Country's Best minőségi termékei garantálják, hogy az otthoni és a háztáji díszállatok megkapják a legtökéletesebb és legkiegyensúlyozottabb táplálékot. Találd meg nálunk a megfelelő termékeket azzal a biztonsággal, hogy megkapják azt, amire szükségük van az optimális egészség és teljesítmény érdekében.

Ezért minden termék gondosan összeállított, hogy az állataid optimális teljesítményt nyújtsanak és egészségesek legyenek. Csak a legjobb minőségű alapanyagokat használják, és minden adagot alaposan ellenőríznek.

A Country's Best termékei széles választékát kínálják az állattartóknak, beleértve a baromfit, a nyúlat, a kacsát, kecskét és a juhot. Minden terméknek speciálisan kifejlesztett összetételük van az egyes állatfajták igényeihez igazodva. Például a baromfik számára készült takarmányok magas fehérje- és energia-tartalmuk révén segítenek növelni a termelékenységet és a tojástermelést.

Az életkor és az állapot szintén szempontok a takarmányozás során, ezért a Country's Best takarmányok kifejezetten különféle életkori és állapotbeli igényekhez igazítják. Például van kifejezetten a növekvő pulyka etetéséhez tervezett takarmány, amely magasabb fehérjét tartalmaz a pulykák gyors és egészséges növekedésének elősegítése érdekében.

A Country's Best-t eledeleket az állattartók és a takarmányozási szakemberek is széles körben használják, mert magas minőségű termékeket kínál, amelyek hozzájárulnak az állatok egészségének és termelékenységének javításához. Minden takarmány folyamatosan fejlesztés alatt áll, hogy mindig a legjobb megoldásokat kínálja az állattenyésztők számára.

Ha megvan a választott takarmány, csak kattints rá, s tedd a kosaradba! Fizetni pedig tudsz online, bankkártyával vagy épp utalással, sőt utánvétet is választhatsz! A szállítás mindössze néhány nap, így rövid időn belül kézhez kaphatod a választott eledeleket!

Tovább