Szűrés
Márka név márka név
Termék tipus
Gyártó Gyártó
Termék státusza

Akvárium vízkezelő szerek

Akvárium starter, antiklór, víz fertőtlenitö és algagátló szerek egy helyen. Válogass kedvedre kínálatunkból!

Tovább
Szállítás 24 órán belül. Raktáron:: 2 db
Kedvencekhez
Állat tipus
Díszhal
Márka név
Neptun
Kiszerelés
40 ml
595 Ft
Egységár: 14 875 Ft/liter
Összehasonlítás
Szállítás 24 órán belül. Raktáron:: 15 db
Kedvencekhez
Állat tipus
Díszhal
Márka név
Neptun
Kiszerelés
40 ml
595 Ft
Egységár: 14 875 Ft/liter
Összehasonlítás
Szállítás 24 órán belül. Raktáron:: 21 db
Kedvencekhez
Állat tipus
Díszhal
Márka név
Neptun
Kiszerelés
40 ml
595 Ft
Egységár: 14 875 Ft/liter
Összehasonlítás
 

Akváriumi vízkezelő- és Előkészítő szerek


Az akvárium gyönyörű és nyugodt kiegészítője az otthonnak. A halak tartása pedig nagyon hasznos hobbi lehet. A halakváriumok sem igényelnek szükségszerűen annyi gyakorlati gondozást, mint más háziállatok. De attól eltekintve, hogy a halakat a legjobb haleledellel etetjük , az akváriumvíz állapota nagyon fontos a halak jólétéhez. A legjobb akváriumi vízkondícionálók segítenek abban, hogy a halak megfelelően lélegezhessenek, a víz a megfelelő hőmérsékleten maradjon, és a környező ökoszisztémájuk kiegyensúlyozott és harmonikus legyen. Akár új ismerete van az akváriumápolásnak, akár már gondját viseli éveken át az akváriumának, tudnia kell, hogy a víz fenntartása és kondicionálása fontos. 

Sera Aquatan - Vízelőkészítő Szer

Hosszútávon barátságos, biztonságos és tiszta vizet biztosít a díszhalaink számára. Azonnal eltávolítja a klórt.
Megköti a toxikus nehézfémeket, mint például a réz, cink vagy ólom.
Megakadályozza a vízben az ammónia felszaporodását és pH semleges készítmény.
Gyorsan lehetővé teszi az új akvárium beüzemelését, Sera Bio Nitrivec együttes használatával.

Megköti a mérgező anyagokat, mint a klórt, a nehézfémeket és sóikat amelyek bele kerülhetnek akvárium vizébe minden vízcsere alkalmával. Még a jól tisztított csapvíz is gyakran tartalmaz ilyen anyagokat amelyek koncentrációja kritikus lehet a halainkra.

A Sera Aquatan azonnal eltávolítja a szennyező anyagokat és egészséges akvárium vizet állít elő. Ez biztosítja az optimális életkörülményeket a halak, a gerinctelenek, a növények és a hasznos mikroorganizmusok számára. Azaz a csapvizet alakítja át, a halak számára alkalmas, egészséges vízzé.

Sera Filter Biostart egy Bio-tisztítószer, amely csökkenti a korhadék réteget és a kellemetlen szagokat. A Sera Filter Biostart egy speciális nagyteljesítményű keverék enzimekből és mikroorganizmusokból. Ezek felgyorsítják a biológiai károsanyag lebontást (mint pl. az ammónium/ammóniák) az édesvízben és a tengervízben. Ezen kívül gondoskodik a szerves anyagok csökkentéséről, mint pl. a halak kiválasztásai és a táplálékmaradványok. Ez megakadályozza a kellemetlen szagok keletkezését és elősegíti a biológiai egyensúlyt. Kitűnően alkalmas a Sera Nitrivec termékkel kombinálva, különösképpen új telepítéskor és gyógyszeres kezelésnél a Sera Nitrivec hatásának gyorsítására. A szerves anyagok lebontása által előkészíti a nitrifikációt és meggyorsítja a málladék lebontását a szűrőben és a fenéken is.

 

Algák ellen

A Neptun Vízkezelő Algagátló hatásosan alkalmazható az akváriumokban előforduló zöld és barna alga kiirtására. Erősen bealgásodott akváriumesetén a kezelés előtt az algabevonat jelentős részét igyekezzünk eltávolítani, hogy az elpusztult alga bomlástermékei a vizet ne szennyezzék. A kiürült edényt vízzel való alapos kiöblítés után szelektív hulladéklerakóban elhelyezhetjük.

A Sera Siporax Algovec Bio Filter foszfátot okozó tápanyagok csökkentésére terveztek. Baktériumokat használnak hibernált formában, amelyek elkezdenek dolgozni és megsokszorozódni az akvárium vízzel történő érintkezéskor. A baktériumok az alga tápanyagokat - különösen a foszfátot - természetes és biológiai úton eltávolítják a vízből, ezért a tápanyagelvonás használatával hatásosak az akváriumban a nemkívánatos algák ellen nagyon rövid idő alatt. Az alga növekedését gátolják, és az alga populáció tartósan csökken. Az alga virágzása megelőzhető a sera Siporax Algovec Professional alkalmazása esetén.

A Tetra Algairtó Tabletta Algizit erős, koncentrált hatóanyagának köszönhetően a Tetra Algizit hatásosan veszi fel a harcot mindenféle alga ellen.

Vízkezelő szerek

A Neptun Antiklór alkalmas az akváriumok és dísztavak vizének klór- és nehézfém-mentesítésére, a halak és dísztavak betelepítése előtt vagy vízcsere alkalmával az oldat két hatóanyag együttes hatását használja ki: semlegesíti a szabad klórt, valamint igen hatékonyan köti meg a káros fémionokat.

A Sera Toxivec - Elsősegély akváriumokban!
Az akváriumokba levő baktériumok gondoskodnak a káros anyagok (ammónium, nitrát, nitrit) lebontásáról. Ha valami megzavarja ezt a káros anyag lebontási folyamatot, akkor elszaporodnak a halainkra mérgező anyagok a vízben. Ilyen zavaró tény lehet például, ha a halaknak túl sok táplálékot adunk, vagy nem távolítjuk el az elhalt növényeket.Ha megtörtént a baj, a Sera Toxivec gyors segítséget nyújt minden akváriumban. Azonnal lebontja az ammóniumot/ammóniát és a nitritet. Megbízhatóan eltávolítja a klórt és a klór amint. Megköti az agresszív nehézfémeket a csapvízből. Megakadályozza a magas nitrátértékeket és hatékonyan gátolja az alganövekedést.

Vitamin a stressz ellen

Minden akváriumban mindennapos a stressz a halak számára. A stresszt csökkenthetjük úgy, hogy az akváriumba megfelelő mennyiségű és egymással jól megférő halakat teszünk. Halainknak ezen kívül egy extra adag vitamin is segíthet. A Sera Fishtamin egy olyan multivitamin készítmény, amely sokoldalú felhasználási lehetőséget kínál.

Akár édesvízi, akár tengeri környezetben van kedvence, vásárolja meg a tökéletes akváriumot és vizkezelési szereket itt, a Kedvence.hu websopban!

Tovább