Szűrés
Termék tipus
Anyaga
Hosszúság
0 méter - 10 méter
Szín
Márka név márka név
Gyártó Gyártó
Termék státusza

Kutya pórázok és kiegészítőik

Kutyád szeret sétálni, játszani és felfedezni? Válogass kutya póráz kínálatunkból!

Tovább

Kutya mérete:

Kedvence
 

Kutya vezetőszárak a felefedzőknek

Ha kutyád szeret sétálni, játszani és felfedezni, akkor mindenképp javasoljuk, hogy nézz körül a kedvence.hu kutya póráz kínálatában. A kedvence webáruház kutya vezetőivel biztonságosabbá teheti már kölyökkortól a sétáltatást. Megtalálhatod nálunk a legjobb megoldást szőrös barátod számára.

Hogy milyen pórázokat talál a Kedvence-nél?

 

Textil kutyapóráz divatos színekben

Prémium anyagokból készülő perlon kutya vezetők többféle felhasználásra alkalmasak. A legdivatosabb színekben 40 cm hossztól az 10 méterig. Itt megtalálhatóak a rövid, a retriver, a normál valamint a nyomkövetőt is. Több kiképzők által használt modellt is kínálunk. A krómozott fémlánccal ellátott vezetőszárakat olyan kutyáknak gyártják, akiknek rossz szokása a pórázra való visszaharapás.

Klasszikus és elegáns bőr póráz

Minőségi bőr és műbőr anyagúak közül is válogathatsz. Fő előnyük, hogy valódi bőrből készülnek, a tartósak, a kényelmesek és stílusosak. 

Automata kutyavezetők

Különféle színekben kaphatók, mint például a közkedvelt Ferplast vagy Flexi automata vezetők. A kutya pórázok és kutyavezetők számos stílusban, méretben és színben kaphatók. Válaszd ki kutya vezetőszárát funkció és stílus igényeid alapján. Vásárláskor vedd figyelembe a kutyád fajtáját és azt, hogy viselkedik a sétákon. Ha kiskutyád van, akkor itt a tökéletes alkalom, a póráz használat megkezdéséhez. Az automata vezető szabadságot ad kiskutyádnak a játékhoz és lehetővé teszi, hogy meghúzd a kötelet, amikor közel kell tartania őt. Azoknak a kutyáknak, akiknek problémái vannak a sétánál, a kutyakiképzők által is használt tipusok lehetnek segítségedre ennek kijavításában.

 

Akár egy kis kutyás pórázt vásárolsz egy apró kölyökhöz, akár egy erős kutya vezetőt a nagy kutyához, a Kedvence online kisállatboltjában nagy választékot talál a legjobb lehetőségekből és a legjobb kutya-kellékekből, hogy minél könnyebben megtaláld a tökéletes megoldást szeretett kutyádnak!

Gyakran ismételt kérdések a kutyapórázokkal kapcsolatban:

 

Milyen hosszú legyen a kutyapóráz?

A legtöbb esetben 1,2 méter hosszú megfelelő lesz, bár a különböző körülmények rövidebb vagy hosszabb vezetőt is igényelhetnek. Ha városban élsz, egy rövidebb a jó választás, csak ügyelj arra, hogy ne vásárolj olyat, amely túl rövid és korlátozza ebed mozgását. Azok, akik vidéken élnek, vagy akik edzenek általában hosszabbat részesítik előnyben. Léteznek behúzható automata pórázok is, amelyek segítségével igényeid szerint változtathatod a hosszúságot.

Melyik vezetőszár a legjobb sétáláshoz?

A sétáláshoz legmegfelelőbb vezetőszár a kutya szokásaitól, életkorától és méretétől, valamint a sétáltatás helyétől függ. Válassz tartós vagy nagy teherbírásút a húzós kutyák számára. Fontold meg a fényvisszaverős vagy ledest is, különösen, ha éjszaka vagy út közelében fog sétálni. A nylon-ból és bőrből készülők mindig népszerű választás lehet a sétákhoz. Míg a kötél vagy a fonott anyagból készültek extra erőt biztosítanak.

Melyik a legbiztonságosabb vezetőszár?

A legbiztonságosabb vezetőszár elég erős legyen kutyád súlyához, erejéhez és temperamentumához, erős hevederből vagy hegymászó kötélből készül, amely nem fog csalódást okozni. Biztonságos markolattal is kell rendelkeznie, hogy minden esetben szilárdan a kezében maradjon. Egy további biztonsági funkció, a fényvisszaverő képesség, világítás vagy az élénk szín, hasznos lehet éjszakai és nappali sétákhoz is.

Ne feledd, a hosszú izgalmas sétákhoz mindig vigyél néhányat kutyád kedvenc jutalomfalatjából magaddal!

Tovább