Szűrés
Állat tipus Milyen kedvenced van?
Termék tipus
Életkor Válaszd ki kedvenced korát!
Speciális igény Válassz táplálkozási mód vagy speciális igény szerint!
Állat fajtája? Itt ki választhatod kedvenced fajtáját. például:
  • tacskó
  • perzsa macska
  • szakálas agáma
  • hullámos papagáj stb.
Szemcse méret
Termék státusza

Sera akvárium, kertitó és terrárium eledel, felszerelés

A Sera precíz német minőség „Németországban gyártva”

A Sera lassan 50 éve készít innovatív, professzionális termékeket akváriumok, terráriumok és kerti tavak telepítéséhez és a benne élő kis kedvencek gondozásához. A cég kínálatában szereplő termékek minden esetben rendkívül megbízhatóak, legyen az díszhaltáp, vízelőkészítő vagy légpumpa. Akváriumvíz fertötlenítői megelőzik és gyógyítják a legtöbb díszhal betegséget.

Tovább
 

A kedvence.hu szolnoki üzletében kollégáink a díszhalak és hüllők táplálására és gondozására kizárólag Sera termékeket használnak, így bátran és nagy szakértelemmel ajánljuk ezek vásárlóink számára is.

A Sera mint márka az akvarisztika vagy a terrarisztika kedvelői körében az egyik legismertebb és legkedveltebb globális szereplő.

A Sera története:

A vállalat sikertörténete több mint négy évtizeddel ezelőtt kezdődött. 1970 először egyszemélyes vállalkozásként indult. Gyorsan fejlődött és hamarosan vezető beszállítónak számított az akvárium-, tó- és terráriumiparban.

Mára családi vezetésű vállalkozás több mint 80 országban forgalmazza kiváló minőségű eledeleit, ápolási és műszaki termékeit, és szinte minden kontinensen vannak leányvállalatai. A heinsbergi/németországi központ mellett a sera további leányvállalatokkal rendelkezik az USA -ban, Franciaországban, Olaszországban, Csehországban és Kínában. A vállalat világszerte több mint 200 alkalmazottat foglalkoztat.

A Sera termékek fejlődése:

Termékeivel teljeskörűen lefedi akváriumok, kerti tavak és terráriumok rajongóinak igényeit. A díszhaltáp kínálat fejlesztése és gyártása mindig is a fő fókuszt jelentette a Sera számára. Az 1970 -es években egyedülálló liofilizálási (fagyasztva szárítási) eljárással forradalmasította a kedvtelésből tartott díszhalak táplálását. A különböző eledelként használt élő táplálék állatok, mint például a szúnyoglárva vagy a tubifex minőségének megőrzése, tápanyagaik és vitaminjaik optimális megőrzése ezen módszer révén vált lehetővé először.


A vállalat kiváló minőségű díszállateledelei gyorsan a minőség, a megbízhatóság és a megfelelő táplálkozás szinonimájává váltak. Az egyik legjobb példa erre a sera Vipan. A lemezes eledelek klasszikusa 1972 óta szerepel a kínálatban, és továbbra is a legkeresettebb díszhaltápok közé tartozik.

Az akváriumápolási termék kínálatukat (pl. Aqutan) folyamatosan fejlesztették és bővítették. A különböző vízkezelők és akváriumi növényápoló szerek, valamint a díszhal betegségek kezelésére szolgáló szerek a vállalat további fontos fejlődési irányát jelentették.

A magas szintű akvárium ápolási szakértelem mellett a sera sokéves tapasztalattal rendelkezik a kertitó, valamint a terrárium ápolásban. A hetvenes évek végén Sera Pond néven kertitó termék családot hoztak létre különféle tavi haltápokból, víz kondicionáló és tó ápoló termékekből. A teknősök és más hüllők számára szánt termékek szintén folyamatosan bővülnek.

A sera az 1980 -as és 1990 -es években megkezdte az akvárium, kerti tó és terrárium műszaki eszközeinek gyártását is, mint például akváriumszűrők és szűrőanyagok, vízparaméterek mérői, akvárium és terrárium világítási megoldásokat, valamint akváriumi fűtők.

Napjainkban a sera termékcsaládjai szinte hiánytalanul teljes választékot biztosítanak az édesvízi vagy tengeri akváriumok, kerti tavak és terráriumi állatok szerelmeseinek.

Precíz német minőség „Németországban gyártva”

A sera termékekre szigorú minőségi követelmények vonatkoznak, amelyek megfelelőségét a saját laboratóriumában folyamatosan ellenőrzik. Erre talán a legjobb példák a díszhalak és hüllők táplálékai. A vállalat heinsbergi telephelyén a különböző Sera termékeket, például az eledeleket, ápolószereket, vízkezelőket vagy vízszűrőanyagokat számos gyártósoron gyártják, palackozzák vagy csomagolják, és szinte azonnal elküldik a kiskereskedők számára. Általában csak néhány nap telik el a gyártás és az állatkereskedésbe való megérkezés között. Ez biztosítja a maximális frissességet és a hosszú eltarthatóságot.

A sera biztosítja a széles választékot, a professzionális minőségét a helyes gyártási gyakorlat szigorú előírásainak betartásával. Ezeket a szabályokat világszerte elismerik.

Folyamatos a minőségellenőrzés a nyersanyag megérkezésétől a feldolgozáson át egészen a késztermékig. Az akvaristák, a terráriumtartók és a tótulajdonosok töretlen bizalmukkal világszerte értékelik ezt.

Tovább