Szűrés
Állat tipus Milyen kedvenced van?
Termék tipus
Test méret Válaszd ki kedvenced felnőtt kori test méretét!
Állat fajtája? Itt ki választhatod kedvenced fajtáját. például:
  • tacskó
  • perzsa macska
  • szakálas agáma
  • hullámos papagáj stb.
Márka név márka név
Gyártó Gyártó
Űrtartalom-
Méret-
Szín
Termék státusza

Puppy Home

Keresse meg a kölyökkutyák otthoni kellékeinek széles skáláját, hogy segítsen a kiskutyának erőssé nőni. A kedvence.hu -n megtalálhatja a legnagyobb márkák kisállat termékeit.

Tovább
-22%
Szállítás: 1 munkanap! Raktáron: 5 db
Kedvencekhez
Ferplast-Jet-10-szállító-box
Ferplast-Jet-10-szállító-box
Ferplast-Jet-10-szállító-box
Ferplast-Jet-10-szállító-box
Állat tipus
Kutya, Macska
Márka név
Ferplast
4 380 Ft
5 600 Ft
Egységár: 4 380 Ft/db
Összehasonlítás
 

Kölyök kutya alap felszerelés


A kölyökkutyák az egyik legaranyosabb dolog az életben, de az új kölyökkutyát nem könnyű felnevelni. Egy növekvő kölyöknek nem csupán etető tálra van szüksége a boldoguláshoz. Szerencsére a kedvence.hu kisállat webshopban minden kölyökkutya fajtának megtalálja a legideálisabb fekhelyet, játékokat, kutya higiéniás felszereléseket.

 

Ha nem tudod, mire lehet szüksége új kiskutyádnak, hogyan kell gondozni, íme néhány olyan fontos felszerelés, amelyre a kölyök kutya gazdikank szüksége van. Nagyszerű kiinduló hely e kategória. Az önetetők és az önitatók elosztják a kölyökkutyának szükséges ételt és vizet anélkül, hogy túl etetnék, vagy hagynák, hogy a víz elapadjon. Tegye egyszerűvé és kényelmessé az etetést még távollétében is.

Otthonának szüksége lesz néhány további kellékre, hogy biztonságos és kényelmes környezetet biztosítson kölyke számára. A kiskutya otthoni kiegészítői, például az átjárható ajtó, ügyeljen arra, hogy kölyke ne kerüljön bajba. Hangulatos fekhely egy kutya párnával biztosítása magától értetődik. Olyan sok kiskutya ágy választható, amely döntő lehet. A kölyökkutyáknak szellemi és fizikai stimulációra van szükségük, így a megfelelő kiskutya játékok segíthetnek. Vannak plüss kiskutya játékok a nagyobb kényelem érdekében, a kiskutya rágó játékok a fogzáshoz és még sok más. Amikor a kölyköt sétáltatásra oktatja a kiskutyát a nyakörv és az azonosító címkék nagyon fontosak. Végül, ha szeret utazni, szüksége lesz kiskutya utazási kellékekre azaz szállító boxra, hogy a négylábú kis barátja jól érezze magát az úton vagy repülés közben.

A Kedvence online kisállat-áruházában megtalálhatja ezeket a kölyökkutya alap felszereléseket és még sok mást .

Tovább