Szűrés
Állat tipus Milyen kedvenced van?
Termék tipus
Szín
Márka név márka név
Gyártó Gyártó
Méret
Termék státusza

Kutya fekhely és párna közepes testű kutyáknak

Ha megbízható minőségű és kényelmes fekhelyet keresel kedvenced számára, akkor válogas nálunk a kedvence.hu webshopban! A kínálatunkban szerepelnek különböző méretű és formájú kutya fekhelyek, valamint párna, amelyek apró és közepes testű kutyák számára készültek. A különféle stílusok és színek közül könnyedén kiválaszthatod a neked megfelelőt. Mindegyik férőhelyünk biztosítja az optimális alvási pozíciót az állat számára. Válaszd a kedvence.hu webshopot, és segítsd a kutyádat egy kényelmes fekhellyel!

Tovább

Kutya mérete:

Kedvence
 

A kedvenc háziállatunk számára mindig csak a legjobbat szeretnénk biztosítani, hiszen ők is a család részei. Webáruházunkban az egyik legfontosabbnak gondolt dolog a kutya fekhelyek és párnák, hiszen ezek segítenek kényelmet és biztonságot nyújthatsz háziállatodnak. Az emberek is élvezik, ha kényelmes és puha ágyban alszanak, és ugyanaz igaz a kutyákra is. Azonban vásárlás előtt sok kérdés merülhet fel a gazdikban. Az alábbi részben igyekszünk segíteni a döntéshozatalban és a összegyüjtöttük vásárlóink eddig felmerülő kérdéseit.

Legyen szó kölyökkutyáról vagy idősebb állatról, a kutya fekhely és párna hasznos lehet a kiegyensúlyozott és egészséges életmódjuk szempontjából. A megfelelő méretű, vastagságú és puhaságú fekvőhely elősegíti az egyenletes testtömeg eloszlást, és óv a hőmérsékletváltozástól is. A kedvence.hu webáruházban széles választék áll rendelkezésre az érdeklődőknek. Kínálatukban eltérő anyagokból készült fekhelyek érhetők el, amelyek magukba olvasztják a modern divatot és a kényelmet. A legtöbb fekhely ellenáll a mosásnak és talán még macskák körmének is. Mindemellett borításuk lélegző és kényelmes.

A párna több szempontból is nagyszerű lehetőség, mert a kutya szúrós vagy kemény fekhelyet szereti elkerülni, így a puha és finom meleg párna lehet a legjobb megoldás. A kutya párna hosszú ideig bírja, könnyen tisztítható és nagyobb teret biztosít kutyusod számára. A kedvenc.hu webáruházban olyan párnákat is találhatsz, amelyek kifejezetten különleges designnal rendelkeznek. A megfelelő párna kiválasztásával biztosíthatod, hogy kedvenced egészséges alvást kapjon és szívesen használja a fekhely kényelmét, puha érzése miatt.

Gyakran feltett kérdések a kutya fekhelyekkel kapcsolatban

Milyen anyagból készülnek a kutya fekhelyek és párna a kedvence.hu webáruházban?

- A kedvence.hu webáruházban különböző anyagokból készült fekvőhelyek érhetők el, amelyek magukba olvasztják a modern divatot és a kényelmet. A fekhelyek és párnák plüss, vászon vagy műszörme borításúak és lélegző anyagból készülnek.

Milyen méretű kutyáknak ajánlják ezeket a fekhelyeket és párnákat?

- A webáruházunknak ebben a termék kategóriájában 10-20kg közötti közepes testű kutyák számára találhatók megfelelő méretű fekhelyek és párnák.

Hol található a kedvence.hu webáruház?

A kedvence.hu webáruház az interneten található, de rendelkezünk offline üzlettel is Szolnokon a Batthyány utca 20 alatt.

Hogyan tisztíthatók a fekhelyek és párnák?

- Az egyik legfontosabb tényező, amikor kiválasztunk egy fekhelyet, az a tisztítási folyamat, amely az élettartamot meghatározza. A fekhelyek és párnák többsége vastagságuk és kialakításuk miatt mosógéppel csak 30 fokon moshatók.

Mennyi ideig tart, amíg megkapom a megrendelt terméket?

- A szállítási idő általában 1-3 munkanap, de ez változhat a raktár készlet és a választott szállítási mód függvényében.

Mi történik, ha a termék sérült vagy meghiúsul a szállítás során?

- Amennyiben a termék sérült vagy hiányos, a kedvence.hu azonnali megoldást kínálni Neked. Kérjük, jelezd ezt az ügyfélszolgálatunk felé a minél hamarabbi intézkedések érdekében.

Ha megvan a választott termék, csak kattints rá, s tedd a kosaradba! Fizetni pedig tudsz online, bankkártyával vagy épp utalással, sőt utánvétet is választhatsz! A szállítás mindössze néhány nap, így rövid időn belül kézhez kaphatod a választott termékeket!

Tovább