Szűrés
Állat tipus Milyen kedvenced van?
Termék tipus
Test méret Válaszd ki kedvenced felnőtt kori test méretét!
Márka név márka név
Termék státusza

Fypryst bolha, kullancs és tetű elleni szerek

Fypryst bolha, kullancs, tetvek elleni szerek

Fypryst bolha, kullancs, tetvek elleni szerek széles kínálata vár! A jó idő beköszöntével, egyre jobban felütik a fejüket a különböző élősködők kedvenceink környezetében. Hatékony védelemre van szükségük ahhoz, hogy el tudják kerülni a különböző csípéseket.

Éppen ezért jó megoldást nyújtanak a Fypryst bolha, kullancs és tetű elleni szerek, amik segítenek megelőzni, vagy adott esetben kezelni a kialakuló, vagy már kialakult fertőzést. Azt sem szabad elfelejteni, hogy ha a kedvencünk élősködőkkel fertőződik meg, akkor az az otthonunkra nézve is okozhat kellemetlenséget. Tegyél meg minden tőled telhetőt, hogy megvédd a környezeted a bolháktól, kullancsoktól és tetvektől!

Tovább
 

A kutyák és a macskák egyaránt lehetnek benti, azaz lakásban tartottak, kijárósok, és persze kint tartott kedvencek is. Míg az első kategória esetében nem veszélyezteti őket a különböző élősködők léte, addig a két utóbbinál már számolni kell velük. Ha azt veszed észre, hogy az átlagosnál többet vakarózik, esetleg valami bosszantja a szőrében, akkor mindenképp fordíts rá kiemelt figyelmet! Top márkáink között többféle izgalmasat találsz, de ebben a szegmensben a Fypryst az igazán hatékony megoldás!

Mit érdemes tudni a Fypryst bolha, kullancs, tetvek elleni szerekről?

Szerencsére ma már nagyon sokféle mód közül választhatunk, ha az élősködőkkel szembeni harcról van szó. Hiszen létezik erre a célra nyakörv, spray, sampon, valamint különböző cseppek is. Ezek alkalmazása rendkívül egyszerű, hiszen a nyakörvet állandóan viseli, a samponnal érdemes kéthetente újramosni az állatot, míg a különböző cseppeket az állat nyakának a bőrére kell cseppenteni.

Pont ez utóbbi elvvel dolgozik a Fypryst bolha, kullancs és tetű elleni szerek mindegyike, hiszen hatóanyagának, a fipronilnak a hatékonysága évtizedek óta ismert és a biztonságossága a legtöbbet tesztelt. Mivel a cseppentés után testszerte szétterjed, így tökéletes megoldást nyújt a bolhák, kullancsok és tetvek ellen. Már azelőtt megöli az élősködőket, hogy azok csípni tudnának. Ne habozz megvédeni a kedvenced, válassz termékeink közül!

Ha tudod, hogy milyen állatnak keresel védőszert, a bal oldali szürke sávban található szűrők segítségével könnyedén kiválaszthatod, így nem kell a végigböngészni az egész kínálatot. Mivel a Fypryst kutyáknak és macskáknak gyárt bolha, kullancs és tetű elleni szereket, így más állatnak nem érdemes keresni, hiszen rajtuk kívül a legtöbb házi kedvenc lakáson belül él. Az állatok méreteinek megfelelően kell adagolni az adott Fypryst termékeket, melyet a meghatározott időközönként meg is kell ismételni. Nálunk elérheted az egy pipettás, illetve a 10 adagot tartalmazó kiszerelést is!

 

Dönöttél? Rendelj!

Ha úgy érzed, hogy megtaláltad azt a Fypryst bolha, kullancs és tetű elleni szert, amire nektek éppen szükségetek van, akkor nincs más hátra, mint megrendelni azt. Maga a folyamat egyszerű és világos, hiszen csak a kosárba kell helyezned a terméket és ha befejezted a vásárlást, akkor kiválasztani a fizetés módját. Többféle fizetési lehetőség áll a rendelkezésedre, mint például bankkártyás fizetés, átutalás vagy éppen utánvét, ha úgy kéred a postát. A szállítás jellemzően 1-3 munkanap, ami függ annak módjától, és többek közt a választott termékek meglététől. 20.000 forint felett pedig a szállítási költség 0 forint, azaz átvállaljuk tőled, így nem téged terhel!

Keress és rendelj kedvencednek Fypryst bolha, kullancs és tetű elleni szereket, mert a jó idő eljövetelével sajnos a különböző élősködők is tiszteletüket teszik világszerte. Ne a te kedvenced gyűjtse be őket!

Tovább