Szűrés
Termék tipus
Száraz Eledel Kiszerelés Válassza ki a keresett töltet súlyú terméket a csúszka segítségével (-tól -ig).
0 kg - 25 kg
Nedves Eledel Kiszerelés Válassza ki a keresett töltet súlyú terméket a csúszka segítségével (-tól -ig).
400 g - 900 g
Életkor Válaszd ki kedvenced korát!
Test méret Válaszd ki kedvenced felnőtt kori test méretét!
Speciális igény Válassz táplálkozási mód vagy speciális igény szerint!
Ízesítés
Állat fajtája? Itt ki választhatod kedvenced fajtáját. például:
  • tacskó
  • perzsa macska
  • szakálas agáma
  • hullámos papagáj stb.
Termék státusza

Bewi-Dog száraz és nedves kutyatáp

Ezen az oldalon megtalálod teljes Bewi-Dog száraz és nedves kutyaeledel kínálatunkat. Minden felelős gazdi egyik legfontosabb gondolata, hogy megfelelően táplálja a kedvencét. Biztosan te is így vagy ezzel, hiszen különben nem keresnéd prémium termékeinket, hogy a legjobbat adhasd a négylábúdnak.

Bewi-Dog száraz és nedves kutyatápjaink magukban ötvözik mindazt, amire minden kutyának szüksége lenne. Nem mindegy, hogy egy kutyatáp milyen hozzávalókat milyen arányban tartalmaz, sőt, az sem, hogy mekkora mennyiségben vannak benne hozzáadott vitaminok, ásványi anyagok, valamint nyomelemek.

Tovább
 

A Bewi-Dog eledelek az 1963-as alapítástól kezdve keresztülmentek néhány változáson és átalakuláson, ám van, ami nem változott. Ez pedig a minőség és az állatok iránti elkötelezettség, mely meghatározza az egész brand létét, nem véletlen, hogy top márkáink között kap helyet. Állatorvosok és táplálkozási szakértők közösen dolgoznak azon, hogy minél jobb ízvilág, textúra és egészséges összetevők alkossák a kezeik alól kikerülő tápokat, hogy te a legjobbal etethesd kedvencedet!

Minőség a kutyatápokban: Bewi-Dog száraz és nedves kutyaeledel

Minden Bewi-Dog száraz és nedves kutyatáp kizárólag ellenőrzött minőségű és emberi fogyasztásra is alkalmas összetevőkből készül. Mivel a kutyák bélrendszere az évszázadok során csak minimális változáson ment keresztül, így a mai napig leginkább az állati eredetű fehérjéket tudják hasznosítani. A legjobban hasznosulók a baromfihús és a hal, melyek mellé természetesen nélkülözhetetlenek az elmaradhatatlan zsírok, vitaminok és ásványi anyagok. Éppen ezért minden Bewi-Dog eledelen fel vannak tüntetve az arányok, azaz, hogy miből és mennyit tartalmaznak.

Az, hogy melyik eledeltípusból mennyit adsz kedvencednek, az maximálisan szubjektív, bár ha megfogadod a tanácsunkat, akkor mindkét variációt előnyben részesíted. Ha csak száraztáppal eteted, az rövid úton székrekedéshez és kiszáradáshoz vezet, mert a kutyák a nedves eledelből jutnak hozzá a napi folyadékszükségletük egy igen jelentős részéhez. Éppen ezért elengedhetetlen a kiegyensúlyozott táplálkozás kialakításához és fenntartásához az, hogy mindkét tápot kapja a négylábú.

A Bewi-Dog száraz és nedves kutyatápok között természetesen megtalálhatod a különleges, kifejezetten a kölyökkutyák igényeihez igazodó tejport, ami tartalmaz minden fontos, a fejlődéshez szükséges vitamint és ásványi anyagot.

Mit találsz nálunk?

Webáruházunk kínálata meglehetősen sokszínű, így többféle Bewi-Dog száraz és nedves kutyatápot találhatsz. Attól függően, hogy milyen szempontok szerint válogatnál, többféle szűrési feltételt is be tudsz állítani.

Alapvetően kereshetsz száraz és nedves tápok között, de a fent említett tejport is kipipálhatod, ha éppen kölyökkutyád táplálására keresel megoldást. Természetesen akár életkor, élethelyzet vagy épp érzékenység alapján is választhatsz. Tehát ugyanúgy megtalálod a kölyök, mint a senior tápokat vagy épp a felnőtteknek, valamint a szoptatós anyáknak valót.

Ha inkább testméret szerint rendszereznél, akkor az is megoldható, hiszen így össze tudod hasonlítani az eledeleket, hogy melyik a gazdaságosabb az adott súlyhoz. Végül pedig az ízesítést is ki tudod választani, ami lehet bárány, csirke, marha, pacal és vad. Ez igen lényeges, mivel minden kutya ízlése más.

Amennyiben megtaláltad a tökéletes tápot, akkor kattints a képre vagy a nevére, majd tedd a kosaradba! A megrendeléshez választhatsz előre utalást, online bankkártyás fizetést vagy akár utánvétet is. Szállítás tekintetében is többféle áll a rendelkezésére, a szállítási idő pedig átlagosan 1-3 munkanap.

Tovább