Szűrés
Állat tipus Milyen kedvenced van?
Termék tipus
Száraz Eledel Kiszerelés Válassza ki a keresett töltet súlyú terméket a csúszka segítségével (-tól -ig).
0 kg - 1 kg
Életkor Válaszd ki kedvenced korát!
Test méret Válaszd ki kedvenced felnőtt kori test méretét!
Nyak méret
17 cm - 60 cm
Szín
Speciális igény Válassz táplálkozási mód vagy speciális igény szerint!
Ízesítés
Állat fajtája? Itt ki választhatod kedvenced fajtáját. például:
  • tacskó
  • perzsa macska
  • szakálas agáma
  • hullámos papagáj stb.
Márka név márka név
Méret
Termék státusza

Beaphar ápolószerek és eledelek

Beaphar állategészségügyi termékek, eledelek

Vásárlóink egyik kedvenc márkája a Beaphar, az állategészségügyi termékek és eledelek kiemelt gyártója. A visszajelzésekben vevőink mindig elégedettek a hozzájuk eljuttatott termékekkel. Top márkáink között kiemelkedő helyet kap, mivel nagyon színes palettát képvisel, nem csak a sokféle állatfaj, hanem felszerelés tekintetében is.

Majdnem minden házi kedvenc gondozásához találsz ápolószereket és különböző kellékeket, így könnyedén feltöltheted az otthoni készleteket, hogy mindig minden kéznél legyen a hétköznapokban is. Nézz körül nálunk és kényeztesd kedvencedet Beapharral!

Tovább
 

Mint már említettük, a Beaphar kínálatában majdnem minden háziállat számára van opció, így minden bizonnyal a kedvencednek is találsz megfelelőt. Az egyik lehetőség, hogy végignézed a teljes kínálatot és úgy választod ki azt, amire szükséged van. A másik, hogy célirányosan keresel.

A Beaphar állategészségügyi termékek és eledelek célirányos szűrése

Ha jobban megnézed az oldalunkat, észreveheted a bal oldali szürke sávot, ahol a szűréseket állíthatod be. Itt tudod kiválasztani azt, hogy milyen állat számára keresgélsz. Ha ezt kipipálod, akkor minden terméket megtalálsz, ami az adott állattípus számára készült vagy épp használható neki. Ebben az esetben nem csoportosítva találod az ápolószereket, hanem véletlenszerűen dobja be a rendszer. Keress egyszerűen!

A másik opció, hogy lejjebb görgetsz és kategória szerint keresel, azaz ha kipipálod az élősködők elleni cseppeket, akkor azt minden állat számára megtalálod. Ebben az esetben is ki kell választanod a megfelelőt, hiszen nem mindegy, hogy milyen állatot kell megvédeni az élősködőktől. A két szűrési feltételt akár ötvözheted is, aminek az a hatása - maradjunk a példánknál -, hogy csak az adott állattípusnak szánt élősködők elleni szereket találod.

Kereshetsz természetesen az állat életkorára, speciális igényeire, sőt, az általa preferált ételek ízesítésére is. Ezen felül akár a konkrét állatra is kereshetsz, azaz az állat fajtáját is kiválaszthatod, mint például a francia bulldogot, a németjuhászt vagy a westie-t. Ezek azért fontosak, mert akadhatnak olyan érzékenységgel rendelkező kutyafajták, amik számára kifejlesztettek olyan Beaphar ápolószert vagy eledelt, ami kifejezetten az adott fajta igényeit elégíti ki. Top márkáink között rengeteg speciális terméket találsz! Ismerd meg őket még ma!

Hogyan rendelj tőlünk?

Ha megtetszik valamelyik Beaphar állategészségügyi termék vagy eledel, akkor kattints a képre vagy a feliratra, hiszen ennek köszönhetően egy olyan oldalra érkezel, ami részletes információval szolgál az adott termékkel kapcsolatban. Itt mindent megtalálsz, amire csak kíváncsi lehetsz. Amennyiben úgy érzed, hogy kedvedre, illetve a kedvenced kedvére való a termék, akkor nincs más hátra, mint megrendelni!

Tedd a kosárba, és folytasd a vásárlást, vagy éppen menj a pénztárhoz, hogy kifizesd a tartalmát! Ebben az esetben választhatsz, hogy rendelkezel-e regisztrációval, ha nem, akkor szeretnél-e, vagy pedig vendégként vásárolsz tovább. Minden opciónak megvan a maga előnye, így a döntés a te kezedben van! Ha úgy érzed, légy tagja vásárlóink népes táborának!

A fizetési lehetőségek közül is több áll a rendelkezésedre, azaz fizethetsz bankkártyával, átutalással és utánvéttel is. Ha több mindent vásárolsz, mindenképp tartsd észben, hogy 20.000 forint felett mi álljuk a postát, így az nem téged terhel. A különböző szállítási módoknak megfelelően a szállítási idő is 1-5 munkanapot vehet igénybe.

Válassz Beaphar minőségi ápolószereket vagy eledeleket, az biztos, hogy kedvenced garantáltan hálás lesz a kiemelkedő gondoskodásért!

Tovább