Szűrés
Állat tipus Milyen kedvenced van?
Termék tipus
Állat fajtája? Itt ki választhatod kedvenced fajtáját. például:
  • tacskó
  • perzsa macska
  • szakálas agáma
  • hullámos papagáj stb.
Szemcse méret
Termék státusza

Trópus díszhal eledelek

Bár megtévesztő a neve, a Trópus díszhaleledelek korántsem csak trópusi halak számára nyújtanak színvonalas eledelt, hanem minden díszhal számára tökéletes táplálékot kínálnak. Mivel a halak minőségi táplálása az elsődleges módja annak, hogy egészséges és hosszú életet biztosítsunk nekik, ezért a megfelelő táp kiválasztása elsőrendű kérdés.

Választékunkban megtalálható a lemezes haltáptól kezdve a szárított tubifexen át nagyon sok minden. A többféle kiszerelésnek hála akár hosszabb távra is betárazhatsz halaid kedvenc eledeléből, vagy éppen kipróbálhatsz egy kisebb adagot egy új tápból.

Tovább
 

Trópus díszhaleledelek

A legtöbb díszhal számára igazi csemegét jelentenek a különböző lemezes eledelek, amiknél nagyon kell ügyelni arra, hogy ne adjunk nekik többet, mint amit 10 percen belül elfogyasztanak. Természetesen az sem baj, ha lemegy az akvárium aljára, mivel jó esetben onnan is összeszedik, hiszen egy-egy jó falatért bármeddig képesek elúszni. Kisebb, illetve nagyobb kiszerelésben is található nálunk lemezes eledel, attól függően, hogy csak ki szeretnéd próbálni, vagy épp hosszabb távban gondolkodsz. Rendeld meg, és próbáld ki mielőbb, hogy mennyi ideig elég!

Ha kiegyensúlyozott étrendet szeretnél követni a halaiddal, akkor ne habozz, próbáld ki a heti menüt! Ez a Trópus díszhaleledel 7 adag, granulált, különböző összetételű táplálékot tartalmaz, amik bővelkednek vitaminban, ásványi anyagokban és mivel változatosságot nyújtanak, így a halak minden igényét kielégítik. Természetesen kapható lemezes eledelből is heti menü, attól függően, hogy mit preferál uszonyos kedvencünk, de akár felváltva is kaphatnak két különböző menüt. Próbáld ki a menüket és járj a halaid kedvében minden nap!

A díszhalak jelentős része kedveli a különböző szárított tápokat, mint a vízibolha vagy a lisztkukac. Ezek igazi csemegék a számukra, így érdemes beiktatni bizonyos időközönként a táplálkozásukba. Heti rendszerességgel érdemes nekik adni, de arra figyelni kell, hogy mindig a halak méretének megfelelő nagyságút válasszunk, vagy ha nagyon kicsi halakról van szó, akkor csináljunk belőlük port, hogy el tudják fogyasztani. Kisebb, illetve nagyobb kiszerelésben is elérhető kínálatunkban. Válassz akkora méretet, amekkorára szükséged van!

Hogyan vásárolj?

Ha először jársz itt, szűrőink segítségével célirányossá teheted a keresést, azaz kiválaszthatod az állat vagy épp az eledel típusát is. Ennek következtében csak az adott feltételeknek megfelelő termékeket fogod látni.

Ha felkeltette az érdeklődésed bármelyik termékünk, akkor kattints a nevére, vagy ha kényelmesebb, akkor a képre, és rögtön egy bővebb információt tartalmazó oldalra jutsz, ahol megbizonyosodhatsz arról, hogy ez a halaid számára megfelelő Trópus díszhaleledel. Ha megtaláltad az igazit, akkor nincs más dolgod, mint betenni a kosárba, majd ha végeztél a vásárlással, fizethetsz. Amennyiben mégsem találtad meg az ideálisat, nézz körül további díszhal- és rákeledeleink között, ahol további izgalmas márkák várnak!

Webáruházunkban fizethetsz online utalással, bankkártyával, utánvéttel, valamint személyes átvétel esetén akár készpénzzel is. Szállítás tekintetében is igen nagy a választék, azaz kérheted futárral házhoz, csomagpontra, illetve személyesen is átveheted a választott termékeket. 20.000 forintos vásárlás felett a postaköltséget átvállaljuk. Éppen ezért érdemes több dolog vásárlását időzíteni egy alkalomra, így garantáltan költséghatékony megoldás lesz a rendelés.

Válassz a Trópus díszhaleledelek közül!

Tovább