Szűrés
Állat tipus Milyen kedvenced van?
Test méret Válaszd ki kedvenced felnőtt kori test méretét!
Termék státusza

AdTab rágótabletták bolha és kullancs ellen kutyáknak és macskáknak

Szabaduljon meg egyszerűen kutyádon vagy macskádon lévő bolháktól és kullancsoktól!

A kedvence.hu webáruházban elérhetőek az AdTab rágótabletták, melyek hatékony védelmet nyújtanak kutyáknak és macskáknak a bolhák és kullancsok ellen. Az AdTab rágótabletták rendkívül praktikusak és könnyen adagolhatóak, így ideálisak azoknak a gazdiknak, akik szeretnék megvédni háziállataikat a paraziták okozta kellemetlenségektől. Az interneten számos pozitív vásárlói vélemény található az AdTab termékekről, amelyek alátámasztják hatékonyságukat és biztonságosságukat. Válassza az AdTab rágótablettákat a kedvence.hu webáruházban, és gondoskodjon kedvencének egészségéről és jólétééről!

Tovább

Az AdTab egy kicsi, speciálisan ízesített rágótabletta kutyák és macskák részére, ami gyorsan hat bolhák és kullancsok ellen. Biztonságos, hatékony és 1 hónapig hatékony.

A készítmény alkalmazható 8 hetes vagy annál idősebb és 1,3 kg vagy annál nagyobb testtömegű kutyák, és 8 hetes vagy annál idősebb és 0,5 kg vagy annál nagyobb testtömegű macskák kezelésére, többféle méretű AdTab™ tablettából választhatja ki kutyája vagy macskája méretének és testtömegének megfelelőt.

Az AdTab™ lotilanert tartalmaz, ami túlzott stimulációt vált ki a bolhák és kullancsok idegvégződésein, és gyors pusztulásukat eredményezi. Elpusztítja a kutyáján vagy macskáján már meglévő bolhákat és kullancsokat és meg is védi kedvencét az új bolha-, vagy kullancsfertőzöttség kialakulásától. Biztonságosságát ellenőriztük, és a hatóanyagunk nem lépett kölcsönhatásba más, kedvenceknél gyakran használt gyógyszerekkel sem a klinikai vizsgálatok során.

Az AdTab™ gyors, kényelmesen alkalmazható és közvetlenül megvásárolható, vény nélkül.

A Kedvence.hu webáruházban kapható AdTab rágótabletták kiemelkedő megoldást kínálnak a kutyák és macskák számára a bolha és kullancs elleni védekezés terén. Ez a hatékony és könnyen használható termék a kedvenceid egészségét és kényelmét helyezi előtérbe, miközben megbízható védelmet nyújt a káros paraziták ellen.

Az AdTab rágótabletták különleges formulája lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan szabadulj meg a bosszantó bolháktól és kullancsoktól. A tabletták kellemes ízűek és könnyen elfogadhatók a kutyák és macskák számára, így nincs szükség a hagyományos módon alkalmazott spot-on vagy nyakörvek használatára.

Ezek a rágótabletták nem csak a felnőtt paraziták ellen hatékonyak, hanem a tojások és lárvák ellen is. Ez azt jelenti, hogy a kezelés nem csak a jelenlegi problémát oldja meg, hanem megakadályozza a további fertőzéseket is.

Az AdTab rágótabletták rendkívül kényelmesek a használat szempontjából. Egyszerűen adja meg a kívánt adagot a kedvencének, és hagyja, hogy élvezze a finom ízt. Nem kell aggódnia a folyadék vagy a kenőcsök alkalmazásával járó kellemetlenségek miatt. Ezenkívül a tabletták hosszan tartó hatást biztosítanak, így nincs szükség gyakori alkalmazásra.

Az AdTab rágótabletták nem csak hatékonyak, de biztonságosak is a kedvenceid számára. Kifejlesztésük során figyelembe vették a kutyák és macskák egészségét, és olyan összetevőket választottak, amelyek nem okoznak kellemetlen mellékhatásokat. Ennek köszönhetően nyugodtan alkalmazhatja a terméket a kedvencénél anélkül, hogy aggódna a negatív reakciók miatt.

Az AdTab rágótabletták kiváló választásnak bizonyulnak azok számára, akik szeretnék könnyen és hatékonyan védeni kutyájukat vagy macskájukat a bolhák és kullancsok által okozott kellemetlenségektől. A termék magas minősége és hatékonysága garantálja, hogy a kedvencei egészségesek és boldogok maradjanak.

Ne várjon tovább, vásároljon AdTab rágótablettákat a Kedvence.hu webáruházból, és tegye meg az első lépést a kedvencének nyújtott védelem felé!

Tovább